打印 上一主題 下一主題
收起左側

JOEY

=.=我個look hea到爆. 而且加埋我個樣不用說xd
咁hea都吸引到=.=唔係鍾意d扮晒靚個d咩

-_-的確係
不過我人品都好邪惡A__A
=.=係. 佢地玩老師我地全班有得笑xddd
=.=完全同你一樣.由細到大都係咁
-__-..咁又係 有咩正義野丫家下=.=冇~
屋企唔會.呀媽會話.不過都鬆左 pk中文都ok啦e+=.=
話人媽媽個d=.=我當然識做唔會講
我平時係網上唔會=.= 比人搞到燥底 鬧人就會
9黎9去=.=那黎那去.挑黎挑去囉. 正音喎
同人玩既就只會打'鞋'音-_-.. 但鬧人係好...囧
=_=車 咁你又問我.....你又唔知ans'
哈=.=我有玩=v=因為鍾意影相
講真d代言要黎拍廣告咖姐
回復 支持 反對

著住睡衣重扮哂靚既話,只會令人覺得怪吧!
就係因為自然,所以先至會吸引。

同我一樣?
上車會訓覺果個唔係我喎!
我係坐飛機都訓唔到咁滯的。

居然准講 "poor guy",
我重以為妳屋企家教好嚴既 tim!
女仔之家咁爛口做乜?
斯文番 D 啦!
為講而講或者純粹順口都戒左佢啦!
男仔講粗口女仔都會覺得個男仔粗魯,
女仔講就更加難睇啦!

就係因為見過既人都睇唔出黎乜,成為左一個謎,
記起講講姐!
回復 支持 反對

但hea著到成個元秋咁-.-吸引咩囧

下..唔係掛....
好辛苦咖上機唔訓=.=長途機就慘
我上次由hk黎ca 坐左我22粒鐘
經uk先兜番過佢囉囧

哈. 唔係準講
只係講左都ok-.-講真我極少係home講
係同呀媽玩個陣先會=.=玩講粗口? 我唔識講啊 開玩笑吧-,-
總之係比以前鬆左=.=以前佢唔會係我面前講/唔太講
但有次我唔知點激嬲佢-.-佢嘟9我
=.=我打機學到壞晒啦. 我之前真係連'串'都唔知咩意思-,-
哈=.=但我識好多女仔都... ._.
雖然我都覺得呢個唔係理由.
不過我係通常係msn鬧人先=.=現實中係同熟既fd玩
囧.你上網問下囉.其實我覺得佢係黎癖味咖喎-_-....
ps.搵到工未
回復 支持 反對

咁要睇過先知喇!

訓唔到,點訓?

原來妳阿媽都會講。
係香港,男仔好似愈黎愈少講,
相反女仔愈黎愈爛口呢!
唔係好現象黎。

無影到相,問左都無用,都只係憑空估估下。

Animation 既工將會再開始搵,
份 part-time 一直做緊。

冬奧開始了,
要留意雙人花式溜冰。

拜個早年,
恭喜發財,學業進步,斯文回歸,穢語遠離。
回復 支持 反對

靜了

幾時再畫好畫放上來給大家欣賞
回復 支持 反對

oh, HI~
冇上樂古半年喇哈
無聊又好自然地禁左上依個版到睇野-v-
不過我冇乜好意見可以比到-..-...
好正呀個人,我中意d頭髮
但個背景又好似單調左
睇返個post 既日期我諗你都有新作品喇掛
(過期話題咪串-..-)
得閒post上黎睇下喇~
回復 支持 反對

死老鼠肯更新了嗎...
回復 支持 反對

-x- 我今個sem冇art啦
其實仲有d作品想post. 可惜比老師收晒
個teapot又唔知燒好篤屎未-_-
家陣已經冇踏入art room兩個月嚕

re. max
= =個bg我已經冇氣畫囧
個bg我當佢仇人咁畫畫畫-o-
你呢你點呀? 我見到fb ms.woo張可愛相-v-!

奇-.-
等我撞番個art老師先啦~0~
唔同堂.差不多完全冇見過佢囉sad
回復 支持 反對

去搵果位老師會唔會正路 D?
回復 支持 反對

問題係我想搵佢.佢都唔係度呢-.-
回復 支持 反對