查看: 14080|回復: 5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

|`ShaDow+| Team Pro Match ........笑到你死

|`ShaDow+|  呢個星期我見個最正o既team

我地約佢打Match  入到去 成個Ser都係Amxx

佢之後仲要無啦啦彈句Start   仲要4打5 Tim  我地都諗住唔打啦  但係有人話留低 亂黎吧

Round Time 有4分幾 包你爽    仲要有$12000 開局

大家有冇打過咁爽o既Match呀  

我地見到諗住用手槍仔 行啦   點知對面班神手 羸1局就1:0 咁講出聲   

↑你見到呢個情況會點???? ????    我地o既戰績係唔見得人 因為太過玩野

廢事引過大家不安啦  Sorry la

[URL=http://img685.imageshack.us/i/dedust20017s.jpg/]

歡迎大家同佢地交流一下CS Match 心得   M群 : [/url]GROUP676380@MSNZONE.CN

你一定唔係佢地o既對手
回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

4分幾鍾-,-食隻杯面啦
回復 支持 反對

右下角d白色字
打咩指令先會彈出黎??
唔記得左
回復 支持 反對

|`ShaDow+| [001] MKM<-----
唔識see cheat lo~~   佢d team d 人仲話佢勁..笑lo  仲話:我個團長都冇你咁勁la 外掛佬。
入我ser見到我爆一二次頭就話我外掛..自己唔識聽聲正係識話人外掛~
|`ShaDow+| is very pro team

MSN記錄:
M群-香港|`ShaDoW+|  の 團隊 說:
|`ShaDoW+| [711] 19 说: (1小时前)
團長is 3d
|`ShaDow+| [001] MKM 说: (1小时前)
= =
你去
|`ShaDow+| [001] MKM 说: (1小时前)
123.203.32.163:27016
WHO IS團長
yc
sy
你黎左沒?
|`ShaDow+| [001] MKM 说: (55分钟前)
有少少

by:SY.cheuNG
回復 支持 反對

KsSK 可唔可以放個|`ShaDow+| Por Team Ser IP 出來比大家入去see see佢地有幾Pro=]
回復 支持 反對