查看: 23598|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

TiG竟然唔信真相囉,勁失望

今日我玩TiG喪屍場
其中一場抽中我做炮王@@
但係咁講:你的PING值過高,請盡快修正
ok我冇理佢
點知問題啦
當我射左一炮
突然比PINGKICK kick左我
ok我再入場
但我話:xxx,比pingkick踢左
有個Hong就話2x ping lag?踢左一炮就踢?
又有個baby話我信你
咁我咪多謝佢信我囉
點知又話:信你條momo(毛毛)
勁火囉
之後仲"add to banned list"
你地咩事?
唔信我兼數落我仲add to banned list?
勁失望囉
所謂既大Ser
Ideo係好
Admin態度就同Hka一樣咁差
差到連真相都唔信
我係冇影相
你地信又好 唔信又好
自己問下有幾多人低ping都比PINGKICK kick走
幾多人高ping都冇kick走
仲有我為咩走場?
少血?我有成萬血
做得王多?我做得2次炮王今日
少時間?仲有3分鐘
咁仲為咩走場?
快D解答啦TiG
還我一個公道
回復

請上 www.tig.hk 投訴
回復 支持 反對

請不要以偏概全好嗎 這樣對tig其他的管理員很不公平
回復 支持 反對

今日我玩TiG喪屍場
ok我冇理佢
點知問題啦
當我射左一炮
ok我再入場
有個Hong就話2x ping lag?踢左 ...
HaveName 發表於 24-12-2009 20:13

閣下請先了解情況 / 事件情況才好 批評別人
什麼 Admin態度就同Hka一樣咁差

我可以跟你說, 我們的管理員全是高質素的管理員
如果會KICK, BAN人的時候, 一定會有相當的理由才會這樣做
因為我們是有記錄在案的, 管理員不能濫權 權力

我希望閣下能收回 什麼 Admin態度就同Hka一樣咁差 這句說話 !!!
回復 支持 反對

請不要以偏概全好嗎 這樣對tig其他的管理員很不公平
劇情-KiTKiT 發表於 25-12-2009 00:40

嗯.....我同意,把tig 管理員和hka管理員比較....實在把tig管理員看得太高了
回復 支持 反對

今日我玩TiG喪屍場
ok我冇理佢
點知問題啦
當我射左一炮
ok我再入場
有個Hong就話2x ping lag?踢左 ...
HaveName 發表於 24-12-2009 20:13

又係

Hong =]

佢成日亂BAN人,有一次仲話要搞亂YSH 個Server = ="
回復 支持 反對

嗯.....我同意,把tig 管理員和hka管理員比較....實在把tig管理員看得太高了
sMaLL- 發表於 25-12-2009 11:10

嗯.....我同意,把TIG管理員和HKA管理員比較....實在把HKA管理員看得太高了 ......
回復 支持 反對

又係

Hong =]

佢成日亂BAN人,有一次仲話要搞亂YSH 個Server = ="
jackyli0905 發表於 25/12/2009 03:03 PM

點解關我事:O)
回復 支持 反對

嗯.....我同意,把TIG管理員和HKA管理員比較....實在把HKA管理員看得太高了 ......
doroemon 發表於 27-12-2009 18:18

你只是為了上一次的事件而針對本服
本人亦相信你並無 詮過本服看看
這點可由上一次的事件中看到, 你把我們的#3 多次寫成#5
本人認為你根本只是一派胡言, 我亦不明白為何你會一直針對本服
回復 支持 反對

點解關我事:O)
ysh021003 發表於 27-12-2009 22:05

你都幾好笑架wow,你不如問 Hong =] 仲好啦!!!
回復 支持 反對