打印 上一主題 下一主題
收起左側

HKA既玩家真係好無品

入HKA ser就冇野
一入其他ser就大肆宣傳HKA伺服
仲要無品到開外掛
大家記住唔好入ed垃圾ser 唔好同ed冇品人玩

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
守衛~朗 -2 注意用詞

查看全部評分

回復

入HKA ser就冇野
一入其他ser就大肆宣傳HKA伺服
仲要無品到開外掛
大家記住唔好入ed垃圾ser 唔好同ed冇品人玩
afhhhhj 發表於 9-1-2010 13:19

玩家係其他服做乜野, 我地係管唔到
唔通我周圍去宣傳Sorpack , TiG, 其他的SERVER 個個ser就代表個個ser係垃圾ser?? 唔好以偏概全喇唔該
回復 支持 反對

玩家係其他服做乜野, 我地係管唔到
唔通我周圍去宣傳Sorpack , TiG, 其他的SERVER 個個ser就代表個個ser係垃圾ser?? 唔好以偏概全喇唔該
chantikki 發表於 9/1/2010 03:47 PM

咁TrU開頭果d呢?
唔通全部都係人地扮?
回復 支持 反對

2# chantikki
TrU團既唔係你地HKA既團咁係乜團?
依班人周圍係度開外掛 仲要去其他ser宣傳HKA伺服
所以咪叫d人咪入埋曬e d server lo
廢時同班外掛TrU團既人玩
回復 支持 反對

2# chantikki  
TrU團既唔係你地HKA既團咁係乜團?
依班人周圍係度開外掛 仲要去其他ser宣傳HKA伺服
所以咪叫d人咪入埋曬e d server lo
廢時同班外掛TrU團既人玩 ...
afhhhhj 發表於 10-1-2010 02:10

1. 有部份曾被本服封禁的外掛者, 因被封禁而到處以Tru團的名字去玩外掛 (已証實此點)
    就連本人的名字, 他們也有玩上
2. 本服是嚴厲打擊 任何玩家使用外掛的, 如果你有相關情報, 可以到本服論壇通知本服管理員處理 (有圖為佳 ! )
3. 宣傳HKA伺服..這點我聞所未聞...如真的有的話, 也請閣下影下照片並到本服論壇通知本服管理員處理
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對