查看: 4275|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

((([我的模形集]啱啱放左 MG"老虎特裝型")))byPC747

關閉 [複製鏈接]

我整模型其實好差(唔上色,只畫線.有D連線都唔畫)純粹分享.
(仲有好多,明日再放,今日唔得閒)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(((((天熾鵬司馬懿強化型沙煞比)))))
                       ------------  
自謢萬歲!!!(1)

軍師形態

自謢萬歲!!!(2)

(((((孔明靈格斯.改)))))
           ---------
學ZZ

↓

↓

↓

↓

MG(((老虎特裝型))))

打劫!!!

鐵球K型=坐騎

頭像

Sorry,,大家 ` 我也不想傳的 ` 因為我很怕 "今年3歲。沒有眼睛和嘴唇。已經死了。看完不傳者-靜玟今晚一點會在床邊看著你喔。今晚會在天花板上看著 你喔,還會一直叫著你 的名字在1994年6月29號,某人因把這封信刪除,第二天他突然死亡,被人發他的屍體,連醫生也不知他突然死亡的原因,身邊的親你 先後因連串的不明原因死亡和你間蒸發。如果把這封信刪除的話, 你的家人 會在天內死亡,如果在看這封信的24小時內,傳給30個 人家人 不會鬧鬼。把這封信發給的30個朋友,10天後, 你喜歡的人 就會喜歡上你。如果不發,你 媽媽會在 0天後,被車撞死(很靈)不知道誰傳的

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
[H]小矮人~~ + 15 感謝閣下的分享!!

查看全部評分

回復

good  very good
回復 支持 反對

你下次唔好用黑皮沙發做低先,第2:唔好開閃光燈,我影左咁多次,都係冇閃光燈先影到佢個實色出來,我e家睇到係橙色的司馬懿
回復 支持 反對

回復 3# 怪盜kid
多謝提點
回復 支持 反對

啱啱放左 (((((孔明靈格斯.改)))))
回復 支持 反對

啱啱放左 (((((孔明靈格斯.改)))))
PC747 發表於 12-3-2010 17:41

is 孫權
ps: pc747 hi
回復 支持 反對

天熾鵬司馬懿強化型沙煞比(個名好長-_-)d色有小小怪....
唔好全紅會唔會好睇d呢?
回復 支持 反對

wow........good
回復 支持 反對

隻鐵球k型比你整到好似1舊米田共...
回復 支持 反對

回啦!回啦!放成16張,一頁都無!唔回唔放啊!
回復 支持 反對