查看: 15029|回復: 33
收起左側

[技術討論] 濃縮版.李寧小分析 【部分圖片已失效】

* * * * *

寫得好短,因為諗唔到有咩寫-_-
超濃縮的內容,方便會員用最慢時間睇完整篇內容。
( 如果你想用最快速度睇完成篇野個精華,02、04標題以外的顏色字已經係精華所有,加埋三十字都唔夠-_-v)
始終呢排自己煩緊另一堆野…叫我寫詳盡D都冇呢種心機,不過都要多謝小航比隻李寧我寫分析。

預左隻冷門帥冇咩人理…
不過好多新手玩中國都幾乎會轉李寧。
李寧二轉之後,係咪大家想像中廢呢?定係各位唔知機炮車配咩兵玩先勁?還是太多新二轉將呢隻始祖二轉帥埋沒左呢?
一切都值得研究。

提外話:冥象與冥海,點解打冥象往往升得快過冥海?
兩隻只係相差100幾經,不過100隻冥象同100隻冥海就會10000幾經差距,打到上90級何止要100隻呢?
各位計計500隻的差距都可以好大了。
另外,冥象容易入戰;相反冥海難入戰、而且多人搶,有人升一轉會搶、有人升二轉會搶、有人升主角都會搶、新手求組又阻住你吸怪。
時間上自然會有差距。

* * * * *

廣告:
由4月1日起 分享原創內容可先加入精華 (申請者請PM Tai Wong)
http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3888894&extra=page%3D1%26amp%3Bfilter%3Dtype%26amp%3Btypeid%3D359

* * * * *

其他連結:
迷你版.柳永福小分析
部分圖片連結已失效
2015/08/25 小妍字。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 2樂點 +70 收起 理由
Tai Wong + 40
limingyin + 30 精品文章

查看全部評分

回復

你的多情出賣  我的愛情/_\
回復 支持 反對

其實吾可以話係濃縮版= = 係簡介
回復 支持 反對

有好野當然要支持xdd

樓主會唔會出埋寧2分析呢a_a

不過 冷門帥(寧2) 始終有冷門既理由

雖然自動技 好似好方便甘

不過命中率 威力

相比起其他二轉實在有點遜色a_a

若果配合 燕1-封冰 孔-回法..

的確好多地怪都打到 不過只係比其他2轉都晒時間
回復 支持 反對

遲d可唔可以出下燕1/趙2/加2既濃縮版???
回復 支持 反對

你的多情出賣  我的愛情/_\
小卡Karen 發表於 22-4-2010 19:54

我地一齊拍手多謝小航將佢隻李寧分享左出黎(偽)=]

其實吾可以話係濃縮版= = 係簡介
Ni.GhT 發表於 22-4-2010 19:55

寫完兩招技個分析、同埋升級方法,真係諗唔到重有咩寫= =

有好野當然要支持xdd
樓主會唔會出埋寧2分析呢a_a
不過 冷門帥(寧2) 始終有冷門既理由
雖然自動技 好似 ...
lawrencefei 發表於 22-4-2010 19:56

如果他朝一日我重記得會寫= =

遲d可唔可以出下燕1/趙2/加2既濃縮版???
changen 發表於 22-4-2010 19:56

目標係濃縮到得返三頁= =
封面、技能簡介、配點。
回復 支持 反對

李寧有用的我切!
回復 支持 反對

我幫你拍手 A_A
(呃下post)
回復 支持 反對

個人覺得樓主D圖整得好令=_=

同我個祖2分析完全係差天共地=,=
回復 支持 反對