樓主: RaInBoW_IsLanD
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新團]RaInBoW_IsLanD招收團員

入隊表格:
cs名:SysTemC.A.I
入隊後想叫咩名:RaInBoW_IsLanD *C.A.I
上線時間:12am-10pm
玩左cs幾耐:4年
msn:liukayip20@hotmail.com
回復 支持 反對

cs名:*siub - pro
入隊後想叫咩名:RaInBoW_IsLanD *siub
上線時間:10a.m-11p.m
玩左cs幾耐:6年(間斷)
msn:playgameismeismememe@hotmail.com
回復 支持 反對

已聯絡上面幾位
回復 支持 反對

cs名:FLY.__.!!
入隊後想叫咩名:RaInBoW_IsLanD *FLY
上線時間:  4-5鐘頭
玩左cs幾耐: 2年
msn: hongching318@hotmail.com
回復 支持 反對

cs名:[pro]MaGe KnIfE
入隊後想叫咩名:RaInBoW_IsLanD *MaGe KnIfE
上線時間:  1p.m.-7p.m.
玩左cs幾耐: 4-5年到
msn:sweets_babiii@hotmail.com
回復 支持 反對

cs名:Wendell
入隊後想叫咩名:RaInBoW_IsLanD *Wendell
上線時間:星期一至日
玩左cs幾耐:2年半
msn:kwaishing@hotmail.com
回復 支持 反對

cs名:` [[ - KIKI * ;;
入隊後想叫咩名:RaInBoW_IsLanD *[[ KIKI ;;
上線時間:得閒就on.
玩左cs幾耐:3-4年到
msn:ki_babii@hotmail.com
回復 支持 反對

cs名:KFCA_A
入隊後想叫咩名:RaInBoW_IsLanD *KFC
上線時間:一1星期5日
玩左cs幾耐:4year
msn:kfca_a@hotmail.com
回復 支持 反對

cs名:aR kInG*0*
入隊後想叫咩名:RaInBoW_IsLanD *kInG*0*                                                                                        上線時間:不定時
玩左cs幾耐:4年
msn:jason_05_king@hotmail.com
回復 支持 反對

cs名:…$Rain6$…
入隊後想叫咩名:RaInBoW_IsLanD *RAIn6
上線時間:星期一至五5:00-11:00pm
         星期六同日10:00-11:00pm
玩左cs幾耐:2年
msn:wong_kenwong123@hotmail.com
回復 支持 反對