打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港MIA.mix重新招生!!! (*已更新名單於1月16日) 長期誠招 團戰

我地團係冇分NonSteam同Steam. 但當日上場打既全部都係steam
我地有錄demo .但係個網上唔到. 我地有一個團員有錄底+save. 我會問佢拎demo 再比你地睇返
回復 支持 反對

Cs名稱rimary Chicken
入團後的名稱:MIA | PC
Msn:skt1b31@hotmail.com
擅長的槍:m4/ak
入團理由:GOT5/MIX練技術
年齡:17
是否加了M群:是
回復 支持 反對

之前我既話會係重左小小sor~~
但係個d係我地會員自己搵再加有2個定5知3個5係我地team的..~
難怪會輸咁多 ..佢地打完完全無人同我地講..
ok 不如我地再約過打過  ok? 你地有無問題??
回復 支持 反對

本團名稱格式為 : MIA | vC.`
Cs名稱:  vC.`
入團後的名稱:  MIA | vC.`
Msn: CS-vC@hotmail.com
擅長的槍: m4
入團理由: 入團識多d朋友 玩下 打下mix,got5
年齡: 17
是否加了M群: 加左, 等你覆

唔該請盡快加msn: CS-vC@hotmail.com
steam : beelegion
謝謝
回復 支持 反對

Cs名稱:SIu`MooN:)
入團後的名稱:MIA | SIu`MooN:)
Msn:kennycklckl@hotmail.com
擅長的槍:AK/M4/AWP/刀/銀雞都唔錯
入團理由:想識多d朋友
年齡:16
是否加了M群:未加,聽日先加~宜家唔得閒-.-"
回復 支持 反對

歡迎加入本團。
推推推   

*TO vc. 本團不接受多團人士. 所以唔批你.
回復 支持 反對

推推推~~~
本團收人
回復 支持 反對

Cs名稱:iRISH
入團後的名稱:MIA | iRISH
Msn:csplayer2010@msn.com
擅長的槍:awp
入團理由:i want have a team to share my heppise with all members
年齡:17
是否加了M群:yes
回復 支持 反對

Cs名稱:'O'
入團後的名稱: MIA | 'O'
Msn: yamyam9010@hotmail.com
擅長的槍:M3 / AK
入團理由: 而個團好似幾好玩
年齡: 12
是否加了M群:是
回復 支持 反對

Cs名稱: Michael.R