打印 上一主題 下一主題
收起左側

回復返《No Way Out 》守城模組全部咩都唔知係到串我既傻仔

http://www4.nakuz.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D1

洗滌滋:上網找回來有啥問題? 你妒忌他,是吧? 還有,人家繁化By ~God ~有問題?
答:妒忌佢?憎佢就有!繁佢屎忽,佢專門改人地AMXX,話係自己原創,好似咁:new plugin[] = "~ God ~"

ko5252:
你以為自己好_勁?人地改左d野唔打by自己名唔通打你個名?(笑)
佢12歲識小小野扮GOD關你毛毛事咩?你又幾多歲呀?
你咁勁..自己一個人整hack同ddos啦
答:
我自認我唔勁,佢12歲識小小野扮GOD都唔關我事,我16歲,你咩都唔知唔好出聲,ON9 GOD成日搵個freeze msn吓人,搞到你上唔到MSN,依個Hack咪又係上網DOWN~

zFunG:12歲就吾可以叫 God ?
12歲應該要叫咩名 ?
12歲就吾可以改左d野by 自己個名?
12歲識改插件仲吾勁 ?
就算係 12歲又點呢 ?
你未做過 12歲 ?
定係你 12歲既時候過得吾好 心有陰影?
咁幾歲 先可以改人地插件先 by自己 ?
改人地插件 就一定吾可以 by 自己 ?
答:
你唔知就唔好亂講啦,傻仔~知唔知我既意思係咩呀?
佢本來叫babybearsbb,有次佢搵到個freeze msn既野,周圍串人,人地串佢就freeze個人既MSN
你睇下洗滌滋個到啦,佢改到話係佢自己原創,唔可以轉貼,除非得~ God ~同意
係你廢姐,我10歲開始玩CS,11歲研究AMXX,未到12歲識改啦!
我冇話12歲點
我冇話我未做過12歲
我12歲個陣不知幾好
基本上改人地插件 by自己係繁化或者修復先會,但佢係改做自已名喎
可以掛..
回復

改人作者名又真係好無品
人地辛苦寫出來功勞去哂你度
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 1# kona1234(2)

人比人 比死人 @@
回復 支持 反對

笑死我啦
我專門改人地D AMXX?我Ser 果D AMXX誰改?SMA在那有?(笑)
我12歲無扮GOD,名係God就係扮GOD,好 ...
韋韋 發表於 6-9-2010 16:31

小學雞唔識認輸
            學下認輸啦 _頭
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

洗滌滋:上網找回來有啥問題? 你妒忌他,是吧? 還有,人家繁化By ~God ~有問題?
答:妒忌佢?憎佢就有!繁佢屎 ...
kona1234(2) 發表於 4-9-2010 08:28

同意
    改Author name 真係好冇品, 人地辛辛苦苦寫個plugin出黎, 之後個author又變左第2個人
sosad

仲有, 大哥, 你標題打錯字
返《No Way Out 》守城模組全部咩都唔知係到串我既傻仔
     覆

覆 = 一水 > 7
以上為速成碼. sorry大哥 我只識速成碼
回復 支持 反對

123 deleted
回復 支持 反對