打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] [原創]象神分享- 新增兩張圖-象2加點&EXCEL傷害計算

我都有興趣升象
等緊你搞番掂D片
回復 支持 反對

會無左紅利
夢碎玻璃 發表於 5-9-2010 16:21

我記得好多個版之前食毛唔會扣點
而家係改版改到會扣點?
回復 支持 反對

我想問問
定緊怪個時自己會唔會無敵?
on10732112 發表於 5-9-2010 16:23

唔會~

有無人幫幫手

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5YpWM5Y9SoM?fs=1&hl=zh_TW"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5YpWM5Y9SoM?fs=1&hl=zh_TW" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

整唔到片...我有+[youtube]  但變空白-.-
回復 支持 反對

我記得好多個版之前食毛唔會扣點
而家係改版改到會扣點?
REQUIEM 發表於 5-9-2010 16:23

..5係好知 不過我記得好耐之前就會啦=﹏=...
我都唔肯定了你咁一問-﹏-..

但係我記得會唔計紅利的
回復 支持 反對

片在哪裡?
空白好辛苦
回復 支持 反對

努力緊..請等等..  整左成朝-.-
我都研究緊.. v_v
回復 支持 反對

我都有d想玩下隻象2.. 不過見套片好似好難秒位咁既 -   . -
回復 支持 反對

回復 13# 夢碎玻璃

咁象2死左隻野係唔係自動解?
咁的話打神獸會唔會好易比怪仔打死??
p.s仲未夠打神獸-,-SO唔知..
回復 支持 反對

回復  夢碎玻璃

咁象2死左隻野係唔係自動解?
咁的話打神獸會唔會好易比怪仔打死??
p.s仲未夠打神獸- ...
on10732112 發表於 5-9-2010 16:28

嗯..象2死左就會解 不過招技.都好遠下..正常小怪唔會打到佢= =

有無人可以幫幫手  整唔到d 片..
已經跟格式
回復 支持 反對

嘗試代貼

[you@tube]5YpWM5Y9SoM[/youtube]
請將紅字移除
回復 支持 反對