打印 上一主題 下一主題
收起左側

-`ThE_S0niC+*團隊首次招生

我開到ser既...但係唔識用amxx-.-
abc5554 發表於 19-9-2010 20:35

咁你係咪有興趣??
如果係就新增一個職位比你,比你打理個ser
回復 支持 反對

都..ok既
回復 支持 反對

都..ok既
abc5554 發表於 20-9-2010 23:04

你用唔用到amxx先?.?
用到就比ip我試下,用唔到就唔得=.=
回復 支持 反對

1_ 我CS的名 : Mc`k
2_ 我CS入團後的名 : -`ThE_S0niC+*|Mc`k
3_ 我的年齡 : 13
4_ 我的性別 : 男
5_ 我的MSN : a635671114@hotmail.com
6_ 我玩CS多久 : 2年
7_ 我CS的上線時間 :不定
8_ 我有沒有CSMATE/MIC : 得CSMATE
9_ 我有沒有外掛 : 沒有
10_ 我入團的原因 : 有興趣加入
回復 支持 反對

1_ 我CS的名 : Mc`k
2_ 我CS入團後的名 : -`ThE_S0niC+*|Mc`k
3_ 我的年齡 : 13
4_ 我的性別 : 男
5_ 我的M ...
s7191 發表於 26-9-2010 00:51

批准入團~
請加團名!!
回復 支持 反對

1_ 你CS的名 : ja ball ball
2_ 你CS入團後的名 : -`ThE_S0niC+*| ja ball ball
3_ 你的年齡 : 15
4_ 你的性別 : 男
5_ 你的MSN : homa1314@hotmail.com
6_ 你玩CS多久 : 一星期
7_ 你CS的上線時間 :10小時
8_ 你有沒有CSMATE/MIC : 有
9_ 你有沒有外掛 : 是什麼東西?
10_ 你入團的原因 :想學打cs
回復 支持 反對

1_ 你CS的名 : ja ball ball
2_ 你CS入團後的名 : -`ThE_S0niC+*| ja ball ball
3_ 你的年齡 : 15
4_ 你的 ...
渣波龍找手 發表於 3-10-2010 18:31

你現在CS的名太粗俗,請改一個新名再回應
等待批准
回復 支持 反對

1_ 你CS的名 :  Kingsee
2_ 你CS入團後的名 : -`ThE_S0niC+*| Kingsee
3_ 你的年齡 :  15
4_ 你的性別 :  M
5_ 你的MSN :  regretful_life@hotmail.com
6_ 你玩CS多久 : 2 years
7_ 你CS的上線時間 :    around 3hrs/day
8_ 你有沒有CSMATE/MIC :   MIC
9_ 你有沒有外掛 :  mo
10_ 你入團的原因 : 交流下技術
回復 支持 反對

1_ 你CS的名 : Non-StoppabLe
2_ 你CS入團後的名 : -`ThE_S0niC+*| Non-StoppabLe
3_ 你的年齡 : 14
4_ 你的性別 : Male
5_ 你的MSN : anywhere_is_pk@hotmail.com
6_ 你玩CS多久 :3-4 年
7_ 你CS的上線時間 : 星期1-4不能上線( 如果星期1-4玩CS, 爸爸媽媽會鬧~) 只有星期5,6,日可以上線~
8_ 你有沒有CSMATE/MIC :2樣都有~
9_ 你有沒有外掛 : 有....就奇~
10_ 你入團的原因 : 1. 想增加自己係cs介入面的實力...
                            2. 希望在團隊中尋找自己的角色...
                            3. 想識多些玩cs的朋友...
回復 支持 反對

-`ThE_S0niC+*團隊

團隊名單 :

團長 : -`ThE_S0niC+*|Jazz

副團長 : -`ThE_S0niC+*|PK614

幹事 : -`Th ...
funnyboys 發表於 12-9-2010 12:37
1_ 你CS的名 : CHuN~
2_ 你CS入團後的名 : -`ThE_S0niC+*| CHuN~
3_ 你的年齡 : 14
4_ 你的性別 : boy
5_ 你的MSN : chankachun0316@hotmail.com
6_ 你玩CS多久 : 4.5years
7_ 你CS的上線時間 : 1hours each day
8_ 你有沒有CSMATE/MIC : no,,sor
9_ 你有沒有外掛 : no la
10_ 你入團的原因 : 交流下
回復 支持 反對