查看: 14762|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

瑞華行開倉

日本人氣.動漫玩具.高達模型〔倉庫の大解放〕OUTLET.只限六天!

圖:
http://www.danielco.com.hk/event/ty_warehouse_2010.html

日期
2010年9月28日至2010年10月3日

時間
上午12時至晚上7時 (09月28至30日)
上午11時至晚上7時 (10月01至03日)

地點
青衣長達路14 - 20號偉力工業大廈8樓 (由A座大堂電梯前往)

內容

一折狂掃 全層OUTLET 玩具模型集中地
「創新低價」 玩具達人 機不可失

一向瑞華行秋季OUTLET開倉都座落於青衣工業區商廈,但每年仍然吸引不少玩具達人,望穿秋水專程入黎排隊!
為咩?當然係搶購以「創新低價」限量發售既精選貨品、限量/珍藏版既玩具模型、及上架新貨!
記得唔好錯過即場突擊驚喜,推出最新限量HG/PG/MG高達模型,於場內不定期大特賣!
仲有可遇不可求既超值貨辦,品質好價錢平,一個「抵」字已經係最大嘅賣點!

今次倉庫大解放OUTLET全層佔地超過六千呎,超過萬款日本人氣動漫玩具模型,當中包括Gundam高達、Robot魂、
聖鬥士星矢、獸拳戰隊、矇面超人、經典超人怪獸、Keroro、Hello Kitty、喜羊羊、Thomas & Friends等,
提供低至1折既優惠,等大家一次過買齊心水超值筍貨!想知有幾筍?敬請密切留意最新消息公佈或是次活動宣傳單張!

http://www.danielco.com.hk/event/index.html
回復

知左好耐啦~都THX= ="
回復 支持 反對

今次d野唔吸引
回復 支持 反對

今次d野唔吸引
怪盜kid 發表於 25-9-2010 23:58

認同+1
回復 支持 反對

今次d野唔吸引
怪盜kid 發表於 25-9-2010 23:58

點先算吸引呢??
回復 支持 反對

點先算吸引呢??
愛恨交纏 發表於 2010-9-26 20:27
新又型mg,pg就850
回復 支持 反對

新又型mg,pg就850
怪盜kid 發表於 26-9-2010 21:56

部pg wing抵唔抵??
回復 支持 反對

期待robot魂 新安洲 RX-78-2
回復 支持 反對

期待robot魂 新安洲 RX-78-2
zeros2000 發表於 26-9-2010 23:05

robot魂 新安洲有好大幾會出,但係出咗0高達wo
回復 支持 反對

部pg wing次次開倉都見 真係想知佢生產左幾多部lo- -
回復 支持 反對