打印 上一主題 下一主題
收起左側

4554開SER問題..點樣整個SER上INTERNET?

關閉 [複製鏈接]
佢fd都add到佢ser就唔關router事啦...
試下setmaster..

如各場主想係internet度搵倒自己server 請於server.cfg加上
///addmaster
setmaster add 207.173.176.161
setmaster add 207.173.177.11
setmaster add 207.173.177.12
setmaster add 72.165.61.189
setmaster add 69.28.151.178
setmaster add 69.28.151.162
setmaster add 68.142.72.250
注意:如有使用-nomaster參數請先移除

(setmaster 來源 : http://nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3562394&extra=page%3D1 )
回復 支持 反對

如果有用router你就一定要打左 sv_lan 1 , 咁D人先入到ser
不過.如果你打左sv_lan 1 , 咁你就唔可以addmaster
如果你想addmaster , 咁你就打sv_lan 0
不過.如果你打左sv_lan 0 , 咁你就唔可以入ser

唔知你明唔明

回樓上: D人加到佢IP係因為佢router冇block到
回復 支持 反對

拿,我又唔認同樓上講法,sv_lan 0呢,就算係STEAM定NON-STEAM都入到SER,我都入到既.我點會入唔到自己SER呢?  如果SV_LAN 1 姐係話你要用VLAN個D,但係呢,4554呢,係用唔到VLAN既,但我而家點都係用SV_LAN 0架啦.,因為而家NON-STEAM同STEAM都加到我IP.我就係想做到咁既效果,但係唔完整既地方係點解我係SET唔到自己個SER上INTERNET呢?
ben1個個方法我都係唔得..我有做呢個方法..但我有個問題.姐係呢個POST既重點,係唔係NON-STEAM同STEAM既INTERNET係唔同架呢?
4554係唔係FOR NON-STEAM既INTERNET.而唔係STEAM既INTERNET呢?  因為我係STEAM既INTERNET到搵.咁點解我又唔入NON-STEAM睇下呢?係因為我N年冇玩NON-STEAM,加上我NON-STEAM既INTERNET係搵唔到SER,所以我搵唔到答案.

冇BLOCK到係正常因為我唔係KAI到連ROUTER都唔識SET.

唔知你明唔明..
回復 支持 反對

唉..算了
都係交番比ben

搵一真係要研究下4554...

回樓上: 如果你想開係vLan,可以係vLan整個v19 轉向服
回復 支持 反對

v4554本身係steam既hlds版本..係比人加左個plugin先可以比埋non-steam入.
我估non-steam都係拎steam個internet黎用呱??non-steam個cs本身係拎steam黎做破解...你個問題應該冇關係...
其實你個hlds係唔係加左個-nomaster呢??如果有...刪左佢

回#12:
set唔set sv_lan都可以入server嘅...
用左router嘅就入番router個ip,例如 192.168.0.1:27015
所以冇關係
回復 支持 反對

nomaster唔知咩黎,請神手教教我睇下我有冇- -
回復 支持 反對

好似咁....Right Click -> 內容

回復 支持 反對

冇..-.-唉,算啦,冇INTERNET都得啦,唔該哂你地先!
回復 支持 反對

你睇下你有冇開住防火牆先
回復 支持 反對