打印 上一主題 下一主題
收起左側

最失敗的監獄伺服器/_\

香港`CrUel伺服器|監獄模式

可說是最失敗的監獄伺服器

原因 : ADMIN服務態度極差,十句對話最少有九句包含粗口

每張地圖個個ADMIN都霸住CT,全日冇張地圖佢係會做T

ADMIN少少容忍度都冇,少少事就BAN BAN聲

場場CT個個都三四個人同時開mic, 有冇諗過T係咪真係聽到?

幾乎T十場有八場都唔知自己點解會死

仲有原來佢地個SERVER D ADMIN唔可以俾人voteban嫁,一俾人voteban就開mic: ban我?信唔信我ban乜你丫啦

玩家唔可以洗頻,ADMIN先可以洗頻!

某ADMIN經常給予自己JbPack

狂亂用權

禁HD 720P / 1080P睇下啦
回復

lol rubbish server
回復 支持 反對

算啦-v-
回復 支持 反對

冇得算..
如果你比admin無條件ban,9kill,slay/slap
你會覺得點?
=======================
我入過去玩, d admin根本就唔叫admin
完全無晒admin風範
無啦啦被殺, admin全部做晒CT
成日借住自己係ADMIN就聲大夾惡, 當自己大晒咁

有一次仲離譜, d admin做晒CT, 之後成班CT開咪命令TR
我身為獄犯應該聽邊個命令?admin?獄長?獄卒?
之後我聽獄長命令, 個admin無啦啦殺我囉..
我問: 做咩殺我?
admin說(名字不透露) : 你唔聽我命令
我心諗 "大佬, 邊個係獄長啊~我聽獄長講, admin就殺;聽admin講, 獄長就殺..係咪都死架啦"

仲有admin既智障:
ADMIN做獄長命令人..相信大家都知道獄犯可以作反..
點知d獄犯殺左個獄長admin, 個admin係下一場就踢左d上場作反既人
係咪智障的??

總結: e個ser遲早等汁粒,,
回復 支持 反對

`CrUel = team??
回復 支持 反對

全人類攻擊這伺服器中
回復 支持 反對