打印 上一主題 下一主題
收起左側

[一齊入黎圍威喂]CS搵唔番4-5年前既個種感覺

關閉 [複製鏈接]
以前玩CS真係勁好玩..
而家得反10隻手指都數得曬
仲記後以前自己整場,做場主(開左吾耐)
雖然得200個人入個黎自己整的ser..但係都好滿足..
D人求你俾佢做admin,但..我吾識整俾人做admin= =''''
做場主個時,自己變做高達(好型)
e家自己開ser,po ip,一個人都冇

最好玩都係有個神人自家製的ser..
最鏡意玩-神人的ser:2XCT打一隻T(ZM)幾廿萬玩
T仲有得ctrl+space 長跳
仲有好多插件玩

最懷念都念係神人ser到
個時廿幾個人係學校場玩2xCT打1喪師
場主做喪師同2xCT..係學校空地到玩紅綠燈(超超超笑死)
邉個一動就被場主用繩整死..
場主仲會話你振腳,跟住整死你,笑...
個個都按住k你一言我一語.超開心

衣家邊搵到呢Dser...唉....
回復 支持 反對

以前玩CS真係勁好玩..
而家得反10隻手指都數得曬
仲記後以前自己整場,做場主(開左吾耐)
雖然得200個人入個黎自己整的ser..但係都好滿足..
D人求你俾佢做admin,但..我吾識整俾人做admin= =''''
做場主個時,自己變做高達(好型)
e家自己開ser,po ip,一個人都冇

最好玩都係有個神人自家製的ser..
最鏡意玩-神人的ser:2XCT打一隻T(ZM)幾廿萬玩
T仲有得ctrl+space 長跳
仲有好多插件玩

最懷念都念係神人ser到
個時廿幾個人係學校場玩2xCT打1喪師
場主做喪師同2xCT..係學校空地到玩紅綠燈(超超超笑死)
邉個一動就被場主用繩整死..
場主仲會話你振腳,跟住整死你,笑...
個個都按住k你一言我一語.超開心

衣家邊搵到呢Dser...唉....
回復 支持 反對