打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港一般伺服器既[htc]垃圾管理員

頭先我就係一般ser玩 甘有條友就話我係唔知咩咩第二勁; 之後我話甘第一呢  之後有人話係叫所謂[htc]既admin     之後有人話佢 廢  甘佢真系唔勁 甘我都話佢nub啦;  之後有條友叫joking 就報左串比呢條垃圾admin聽(htc) 之後個admin就入左黎同我嘈啦 係甘叫我got1/5  之後佢開左ser  但係我真系入唔到 佢又話我淆底 乜無steam丫廢呀果d 之後嘈左陣 甘我由頭到尾都無錯過d咩架嘛  姐係爆咪牙 外掛果d;  但係無啦啦比人ban左  甘聰明既都估到係岩岩同我嘈交既htc admin 亂用職權ban我啦一定係; 之後我問反人  真系呢個htc 既垃圾admin ban ;  至於原因  佢由於唔想比人覺得佢亂用職權 佢當然好細心甘幫我諗反個原因啦  就係爆咪啦^^  我只不過一口氣講晒一句好長既野罵佢姐  就話我爆咪;D  希望甘多人見到呢個PT  入到去唔好得罪呢條垃圾ADMIN啦(HTC)<~係佢個名     仲有呀  佢見到有人上BUG 呀  用人名洗人排名果D  一向唔BAN  如果中意上BUG 既 入呢個SER岩晒; ADMIN又唔理  呢個ADMIN真系好勁架   做左一星期都無   就甘勁喇^^            加上SER入面有個叫WAI JAI 既人話過我外掛  但我自己無用過外掛 我當然唔驚你M6睇我 叫ADMIN 黎啦   但係果果垃圾ADMIN[HTC] 講左句  之後WAIJAI話你外掛 我無BAN你咋   我心諗 你係ADMIN  係唔係外掛唔係應該你睇咩 就算有幾多人話我外掛都好  唔係應該要你判斷咩 如果人地話人外掛 就係外掛  甘要你黎做咩  要ADMIN黎做咩;? 個個都做ADMIN啦  勁過你{唔係自大}殺得你多就比人屈外掛 ...身為ADMIN 係到聽人話外掛 就諗住BAN  甘要你黎做咩  判斷 甘個個都識啦^^ 垃圾  我係ROLEXMAN 認住我 有無講錯
回復

一般ser已經唔再係以前咁好玩
我最多入去玩二局就走人
回復 支持 反對