打印 上一主題 下一主題
收起左側

[再轉IP]香港超級武器伺服器[24小時][54把新武器極速下載]

所以我敬請HOK叫租SER者 立即報警
以證明我的清白.

另外,我有一句話比炸Ser者:天網恢恢 疏而不漏
之前我都比人用UDP Flooder炸過.
不過好在依家已安裝硬件防火牆:)不如叫你場主都裝個
回復 支持 反對

點解我成日會彈game
我部機應該夠做
回復 支持 反對

回復 22# abc12366

係你CS版本問題...
用steam的話完全冇依個問題
回復 支持 反對

回復 18# 811888#4

乜你認為係依到可以上位咩-=-?
你叫過幾多次報警呀?
我報警有咩用,唔通話人地個ser比人炸呀?
點解你個前ADM會話你叫佢炸呢?
點解佢又無啦啦炸我ser呢?
點解咁岩個日有個ADM係你ser宣傳IP,之後我比人炸ser,再過幾個星期NG話係你炸呢?
自己唸下啦
回復 支持 反對

回復  811888#4

乜你認為係依到可以上位咩-=-?
你叫過幾多次報警呀?
我報警有咩用,唔通話人地個ser比人 ...
hok5846 發表於 3-7-2011 01:57

報警有用,你話個SER係租,有金錢交易,警方會同你處理

唔該,我真係唔知道原來你係我地SERVER宣傳
不過下次見到一定BAN,因為我地TD SERVER唔比宣傳.
比我DEL左ADMIN唔服氣咪9屈我攞,明未?
點解我會DEL佢ADMIN,係因為我發現佢係小學雞,是問聲小學雞講既野信唔信得過?

我已經比曬下台階你,你再係盲不講理咁就唯有慢慢同你講到明為此.
(希望你能明白吧 )

之前我同你講個Hardware Firewall有用,有冇叫租Ser人試?
回復 支持 反對

我重有個Suggestion比你.
打上到ISP 客服,
佢地會幫你Block左個Route.
I tried
回復 支持 反對

暫時回復kyf25111 ADMIN權
一星期後加返BAN權
回復 支持 反對

Shut up la on9 zai hacker,u ser a NEW BIE SER

Why i bomb you ser?
becuase you ser is easy bomb.
other ser cannot bomb,only you can:lol

On9 zai DS,  我遲些搵到BUG會炸到你fly起.
回復 支持 反對

Shut up la on9 zai hacker,u ser a NEW BIE SER

Why i bomb you ser?
becuase you ser is easy bomb.
oth ...
NG=[[ 發表於 4-7-2011 18:54

請注意你的言語.
你唔好以為咁好玩,分分鐘害你成世
到時你去左兒童院就唔好怪我
回復 支持 反對

已修復炸server的BUG
回復 支持 反對