打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港TheDeath伺服器(1000M)加[TheDeath Server 宣傳片]

關閉 [複製鏈接]
回復 10# mark_gor

感謝你的投訴

但是這裡不是TD Server投訴的區域

投訴詳情請看8樓
回復 支持 反對

支持~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

支持~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

回復 10# mark_gor

佢唔比人入係有原因唔知你係真唔知定假唔知 4人以上的水路型建築要有2個入口 因此佢先唔比你入  一超額要馬上處死是但一個人
    2大佬你地又唔起野  倒數完就咁入人地的基地  我唔係admin都會voteban你啦   d人厚面皮到9move完我d野仲要入我個到!
p.s:我係#5admin beautiful
回復 支持 反對

我系#5admin.;darkness
首先...我系每一個做人類既回合個陣打左淨系同某某人守...其他人吾好入...
第二...你地入左我個水路之後...我有叫你地出番去...但系無聽我講...我亦有解釋...
第三...如果你想守水路-.-可以自己起一個嫁啵-.-點解要入我戈個水路呢-.-
第四...你遲入可能吾知個場前幾回合發生咩事...
第五...我份人系有少少衝動...講野有時吾經大腦-.-
第六...我無謂為左幾個人去系入基地既時間整多個入口比屍入...
最後-.-水路基地最多四人...
回復 支持 反對

更正 1入口水路人數   X≦4
回復 支持 反對

系最多4個-.-x≧4
回復 支持 反對

支持~~~~~~~~~~~~~~支持~~~~~~~~~~~~~~支持~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

我系#5admin.;darkness
首先...我系每一個做人類既回合個陣打左淨系同某某人守...其他人吾好入...
第二... ...
jasonpo 發表於 12-10-2011 22:35

算了,我已經明白,是因為在那時我之前,沒有人跟我說過水路只可以4條友
回復 支持 反對