查看: 8761|回復: 44
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] [活動]三國遊戲系列@簽到樂點大放送(?)[已結束]

關閉 [複製鏈接]

今次活動希望大家知道有三國遊戲系統版o既存在(重點?;P);
而且希望知道各位會員玩過/覺有好玩o既三國遊戲;:lol

舉辦日期:(2011年10月5日 至 2011年11月5日)

(某人:好心你唔好講咁多廢話啦)
(妹仔仔:好好好~其實今次活動只需要大家跟以下格式回帖就有40樂點嫁啦:handshake)

1. 稱呼:
  2. 知唔知道有三國遊戲系列版存在 :
  3. 玩過咩三國遊戲 :
  4. 覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :
  5. 希望三國遊戲版有咩活動:
複製代碼
注意事項:
1.請依代碼來書寫 不依將不作評閱
2.本版版主保留最終決定權
3.會員不得在此貼當在聊天之用
回復

稱呼:東
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :知道
玩過咩三國遊戲 :真.三國無雙 三 .猛將傳
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真.三國無雙 三 .猛將傳
希望三國遊戲版有咩活動: 鬥快破關獎樂點!?

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:Kira/海
玩過咩三國遊戲 :真三國無雙聯合突襲,無雙Orochi魔王再臨,真三國無雙五........
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :無雙Orochi魔王再臨
希望三國遊戲版有咩活動:鬥快秒Orochi?

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:longpeter
玩過咩三國遊戲 :曹操傳mod系列,san11pk
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :英傑傳完整版,san11,定點呂布傳
希望三國遊戲版有咩活動:三國歷史問答

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:147augustus
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :唔知@@
玩過咩三國遊戲 :三國殺,富甲天下,三國誌9~11,曹操傳,趙雲傳....
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國殺
希望三國遊戲版有咩活動:三國遊戲/歷史問答比賽

評分

妹仔仔 + 40 灰了:(

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:Night
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :知
玩過咩三國遊戲 :pc:三國誌11加強版,三國群英傳6同7,幻想三國誌2.三國殺
psp:真三國無雙6sp 無雙大蛇,魔王再臨.真三國無雙5(其實我係三國迷)
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國群英傳7
希望三國遊戲版有咩活動:三國歷史

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:弦
玩過咩三國遊戲 :三國殺算吾算-.-,真三國無雙,無雙大蛇
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :以上三項
希望三國遊戲版有咩活動:問下d三國歷史+集體去網吧打機@@

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:alex
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :真的不知道= =(汗
玩過咩三國遊戲 :三國殺 真三國無雙系列
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國殺同真三國無雙都好正
希望三國遊戲版有咩活動:......未諗到

評分

妹仔仔 + 40 sad:(

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:天才a
玩過咩三國遊戲 : 三國志10 11 三國無雙 3 4 5 群英傳12357 曹操傳 無雙大蛇z
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :  無雙大蛇z
希望三國遊戲版有咩活動:  其實都幾難搞活動..
始終都係單機...

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:bbp

玩過咩三國遊戲 :真三國無雙5 真三國無雙聯合突擊1同2 真三國無雙3

覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真三國無雙聯合突擊2

希望三國遊戲版有咩活動:三國人物砌圖

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對