打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] [活動]三國遊戲系列@簽到樂點大放送(?)[已結束]

關閉 [複製鏈接]
稱呼:軟達達/殘障然

知唔知道有三國遊戲系列版存在 :今日先知

玩過咩三國遊戲 :三國殺,三分天下web,真三國無雙(ps2)

覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國殺,三分天下web

希望三國遊戲版有咩活動:多d呢類簽到呃分活動

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:密特朗
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :唔知
玩過咩三國遊戲 :三國殺,富甲天下,三國誌,真三國無雙系列
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國殺
希望三國遊戲版有咩活動:三國歷史問答比賽

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:帆
玩過咩三國遊戲 :冇
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :冇
希望三國遊戲版有咩活動:簽到活動- -

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:雞翼
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :
玩過咩三國遊戲 : PS2某隻唔知咩版本既三國無雙
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 : 同上
希望三國遊戲版有咩活動: 簡簡單單就有樂點既活動

評分

妹仔仔 + 40 唔知囉:(

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:自由
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :知道,因為有你
玩過咩三國遊戲 :三國志8
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國志
希望三國遊戲版有咩活動:接龍~開口中等

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:Harry
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :5G
玩過咩三國遊戲 :三國無雙,三國殺
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國殺
希望三國遊戲版有咩活動:三國殺 1p1?

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:Ken

知唔知道有三國遊戲系列版存在 :知

玩過咩三國遊戲 :真三國無雙 三國殺

覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真三國無雙

希望三國遊戲版有咩活動:真三國無雙

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:Rex
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :唔知 ))被打
玩過咩三國遊戲 :真三國系列, 三國志 6,7,9,10,11
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國志11 (磨時間一流)
希望三國遊戲版有咩活動: 版主應該自己諗 ;P

評分

妹仔仔 + 40 參與活動;區版幫手諗:)

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼: 黃伯
玩過咩三國遊戲 :真3國無雙
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真3國無雙
希望三國遊戲版有咩活動:送樂點的活動

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:小宇
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :知道
玩過咩三國遊戲 :真三國無雙2,5&6 真三國無雙聯合突擊1&2 三國志6-9 無雙蛇魔1&2(psp) 三國總動員(fb) 三國志11 三國群英傳5-7 富甲天下5(pc)
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國志11
希望三國遊戲版有咩活動:送樂點活動;P

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對