打印 上一主題 下一主題
收起左側

non stream永遠都係cheat依個道理長久不變。

首先, 本人係一個玩左8年 既non-stream玩家。名字先省略。
可說是都滿有經驗,
係大家眼中 vlxn ,浩x ,可能只係一個普通級玩家遊玩既地方,
但我3年前, vlxn ,浩x ,就是我可以與玩家玩的平台,
為何說3年前?  皆因一些問題, 我闊別了cs 3年。

3年前, 我曾與一班cs fd玩左1年,
突然間, 佢地其中一個, 話我透視,
我當時心情即刻down哂,
點解一齊玩左成年既人, 可以突然話自己係外掛...
而其他人都信佢,  
係3年後既今日, 我想係今日同佢地再一次呈清
hin, -6 mo, michael, -6 co, -6 king, snowwolf, 我真係無用外掛...

然後係3年後既今日, non stream永遠都係cheat依個道理仍然不變,
難道non stream玩得勁少少就一定係cheat? 更何況我比起真正stream玩家無得比,
每次iceworld, 聽聲場, 聽聲穿又cheat, 聽聲知位又cheat, line up爆2個又cheat, 比人圍唔死又cheat,
係, 我理解cs係好多cheat, 但唔一定玩得勁少少就係cheat ok?
自問有d同我一樣玩得咁上下唔係cheat既人, 突然睇到句 xxx被封禁15分鐘, 都有d感受到佢地心情
係今日,  我心諗我選擇重玩cs的決定係咪錯?

如果仍有惜日戰友, GC真係想搵返你地,
biscuit, cloud, 小超, be serious...
回復

我係餅呀^^
回復 支持 反對

尋親
回復 支持 反對