打印 上一主題 下一主題
收起左側

【樂古伺服器公告】招聘管理員事宜

關閉 [複製鏈接]

de_nuke de_train 呢兩個場呢 可唔可以整32人玩呢??

得20個位玩 10個t 10個ct

d人成日m6 冇得玩-_-
回復 支持 反對

de_nuke de_train 呢兩個場呢 可唔可以整32人玩呢??

得20個位玩 10個t 10個ct

d人成日m6 冇得玩-_- ...
細傻俊 發表於 2011-11-20 18:50

多謝提供意見。我地會盡快解決呢個問題
回復 支持 反對

我想申請做admin丫, 多數夜晚先玩CS
幾年前開過PUB SER, 熟習AMXX指令, 但寫插件就麻麻
有咪但極少用
pm咗你, 可以就加我steam fd傾
回復 支持 反對

親愛的會員:

辛苦了一年有多,看見樂古伺服器人流蒸蒸日上。

故此,招收伺服器管理員拿捉外掛。以下是招 ...
Yondaimc 發表於 19-10-2011 21:55

距離13級還有一段距離...
回復 支持 反對

距離13級還有一段距離...
天比高 發表於 2011-11-27 11:28

唔係一定13LV就做到ADMIN既。要睇資歷
回復 支持 反對

唔係一定13LV就做到ADMIN既。要睇資歷
Yondaimc 發表於 27-11-2011 14:05

慨嘆大型伺服器admin不易做
每一個決定和動作爭議性都比較多
之前都搞過美式足球ser同足球ser,
依家試緊呢個自動match server
指令係就係熟....但係有指令係手都唔一定做到想做既野.
例如係外掛既死都唔認係外掛....甘點處置好?
一個大型server點都要有一套罰則去處理既...
剩係招募管理員都無用..一定要有個instruction比佢地follow
回復 支持 反對

i want do admin
回復 支持 反對

but i 1 lv
回復 支持 反對

.................................................................................................
回復 支持 反對

trian ak and m4 is are admin推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
Yondaimc -5 無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對