打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] NFSW資料/教學站(更新於 8/8) 有車評呀入黎睇啦

關閉 [複製鏈接]
見人見智
回復 支持 反對

其實一直想問各位    
增重 Skill 在平時的 Race ( sprint / circuit ) 會不會發揮到作用?
(因為我的M1 procar增重了 還是被人撞飛... )

目前小弟有M1 和 Zonda
M1 procar  還是 Zonda F 的潛力大些?  有U件應該先給那一架用?
因為感覺上M1 易控制但加速慢 但 Zonda 加速快但車較飄...

謝謝解答!
回復 支持 反對

1.都係果句 你要撞既話就開道具撞吧 SKILLMOD幫助唔大
2.M1 加速唔慢 而且易上手 咩賽道都唔怕既萬能車
相對地 ZONDA 只係直路王 玩D比較多彎既路會好吃力 因為轉向真係唔夠
回復 支持 反對

但唔可以用部件改ZONDA本性咩? (+控制
回復 支持 反對

其實一直想問各位   
增重 Skill 在平時的 Race ( sprint / circuit ) 會不會發揮到作用?
(因為我的M1  ...
lippowing2009 發表於 25-7-2012 18:57

被人撞飛?_?
如果係被其他玩家撞飛, 改mod是沒用的
因為ping高既關係, 會出現"錯位"/ 延遲大 既情況
換句話, 大部份情況, 其他人撞到你; 你撞唔到其他人
冇辦法, 只有避~
回復 支持 反對

改到 但係改件對轉向既改變唔大
改件對速度同加速既影響>>>>>對轉向既影響
所以ZONDA無論點改都做唔到M1果種轉向
就好似E9點改都做唔到S15既轉向

回復 105# kill1997

除左PING問題之外 個SERVER本身SYNC都做得好差
所以就算美國人玩都係見到其他人閃黎閃去
(利申: 我係香港人
回復 支持 反對

哦...明哂= V=+ (姐係ZONDA本身既轉向能力係無可救藥....
不過算啦....我都冇用點玩...囧 唔關我事~
回復 支持 反對

講真, 隻game 真係好唔平衡
我mr2都挑贏過無數部zonda...
可以儉番d $$ 抽卡仲好
回復 支持 反對

同意= -= T1 MR2 根本係一部外掛車...
回復 支持 反對

同意= -= T1 MR2 根本係一部外掛車...
白老虎 發表於 3-8-2012 10:35

買左先明點解個車牌係 "TROLL1N" LOL
回復 支持 反對