打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集思廣益]PlayStationVita(PSV)討論區

冇計佢心急 想要第一手貨
bbp 發表於 27-1-2012 13:04

唔緊要 橫掂有得整有得換
回復 支持 反對

好靜 sosad
等我黎匯報下2011年日本全年機種總銷量:

名次 機種 本年銷量(累積總銷量)
1 3DS 4,135,739
2 PSP 1,960,177(18,237,108)
3 PS3 1,467,261(7,417,148)
4 Will 937,451(12,167,741)
5 NDS 711,204(32,835,502)
6 PSV 402,794
7 XB360 114,075(1,520,738)
8 PS2 58,380(21,954,291)

回復 支持 反對

我買左UNCHARTED,UMVC3同無雙囉...

不過UNCHARTED真係好悶...E家最主要玩緊無雙同UMVC3... ...
鋒... 發表於 27-1-2012 01:05

玩忍道2 散華囉
回復 支持 反對

冇人
等我講下日本2011年總銷量:
名次 機種 遊戲名稱 種類 發行商 本年銷量(累積總銷量)
1 3DS MARIO KART 7RAC 任天堂       1,082,391
2 3DS SUPER MARIO 3D LANDACT任天堂       1,042,511
3 PSPMONSTER HUNTER PORTABLE 3rdACTCAPCOM1,021,457(4,502,446)
4 3DSMONSTER HUNTER 3GACT CAPCOM        809,322
5 PS3FINAL FANTASY XIII - 2 RPG SQUARE - ENIX       697,146
6 PSPFINAL FANTASY零式 RPGSQUARE - ENIX       696,428
7 Will我們的節奏天國ETC任天堂         633,429
8 PS3TALES OF XILLIA RPG NBGI       632,151
9 WillWill SPORTS RESORT ETC 任天堂   612,807(2,732,655)
10 WillWill PARTY ETC 任天堂   584,545(2,123,733)

回復 支持 反對

Global totals:

Japan totals:

回復 支持 反對

唔係又冇人下話
又要我出絕招
回復 支持 反對

唔係又冇人下話
又要我出絕招
〝細wIN_ 發表於 30-1-2012 14:35

E招好絕,哈哈
回復 支持 反對