打印 上一主題 下一主題
收起左側

AKB48吹水帖

我打算下年去日本呀

應該依度一定有師兄抽過握手劵喇(?)
小弟新飯完全唔識有冇師兄可以教我或幫我:handsha ...
工口仔 發表於 21-11-2014 09:23

抽劇場盤握手卷,下隻新單自己睇時間

要抽就FB搵日本在線48系專區
回復 支持 反對

抽劇場盤握手卷,下隻新單自己睇時間

要抽就FB搵日本在線48系專區
jimmg12 發表於 23-11-2014 12:53

師兄!我驚遲下買唔到岩先信和狗衝左四隻38單初回
我想問下係一定要搵鋪頭代抽? 有冇話啲乜要證明資料等等? 因為我護照過左期(其實我唔知有冇關係八卦問下…)

利申:識少量日文…
回復 支持 反對

師兄!我驚遲下買唔到岩先信和狗衝左四隻38單初回
我想問下係一定要搵鋪頭代抽? 有冇話啲乜要證明資料等 ...
工口仔 發表於 25-11-2014 19:40

初回D 全國握手有排先有,一定要搵鋪頭抽,因為你都冇日本地址+比唔到錢去日本

代抽只係需要你名,出身日期果D

去到握手就要比護照人睇
回復 支持 反對

初回D 全國握手有排先有,一定要搵鋪頭抽,因為你都冇日本地址+比唔到錢去日本

代抽只係需要你名,出身日期 ...
jimmg12 發表於 7-12-2014 15:32

雖然我幾日前已經搵到人解答 所以我家陣買左既初回算唔算中大伏?
不過都感謝你既解答
回復 支持 反對

雖然我幾日前已經搵到人解答 所以我家陣買左既初回算唔算中大伏?
不過都感謝你既解答 ...
工口仔 發表於 7-12-2014 17:34

可以話係...

因為全國握手會D 日子都唔定,加上佢係前幾隻單既初回握手卷都未握晒,所以要搞好耐X_X
回復 支持 反對

可以話係...

因為全國握手會D 日子都唔定,加上佢係前幾隻單既初回握手卷都未握晒,所以要搞好耐X_X ...
jimmg12 發表於 13-12-2014 08:58

不過點都好下年年頭都會去一轉日本~今次同咪醬會面就應該無可能…(講起都有啲掛住佢…
唯有去咪爸間飯店潮聖一下XD

下年一月買新單劇場盤又唔知要等到幾時 真係想快啲再見面;(
咪醬打後兩年左右應該都畢業 佢自己都有透露過下;( 究竟我仲有冇機會同佢傾兩句呢…
其實某程度上我都推左咪醬兩年…但好唔專業個隻 個陣讀書冇錢買Goods雖然到家陣都冇乜點買…很多事一知半解身邊冇朋友係飯黎…

不過我真係多謝咪醬…有佢我既生活冇咁苦悶 變得有自信…一言難盡 總之見到佢努力我就會努力
我既夢想都係因為咪醬我先敢去行…其實我夢想係在香港組Metal Band…所以生活上都冇人估到我會好48G~哈哈

依家只係想咪醬畢竟前同佢講幾句心裡既說話(我日文好渣…希望能成功)
回復 支持 反對

ヘビーロテーション
恋するフォーチュンクッキー
回復 支持 反對