查看: 14447|回復: 4
收起左側

大家真係要好好諗下玩咩ser 呢個問題!!!

這會影響到我在拍賣場裡購買物品嗎?   

拍賣場的競拍操作是和玩家所在地區伺服器的人物角色是綁定的,任何在澳大利亞/紐西蘭/東南亞伺服器上獲得的物品,不管是否是從遊戲中獲得,都將綁定於該伺服器,無法轉移到北美伺服器上(反之亦然)。所以當你在拍賣場中競拍物品時,請注意。

呢個消息係係官方 http://tw.battle.net/d3/zh/services/auction-house/regions 睇到..姐係如果遲d真係想買賣物品果陣..究竟咩ser 銷量好d呢 ?
同埋咩多人玩..多人玩自然多人買賣,,,大家都講下自己意向玩咩ser 好似大家都有著數...

玩asia ser 我總係覺得少d人玩..如果真係打到珍貴野都可能會好少人會用錢買..但係外國就好似唔同..
就算買繁體版都可以玩外國ser~~~
回復

緊係ASIA-.- 冇得輸
回復 支持 反對

以過去的 d2  

亞洲>韓國人多>韓文

美西 美東  美國人> 英文
回復 支持 反對

咪玩啦-.-....
玩asia既直頭係傻....
只係大陸就已經迫爆你個server 無數既打工錢 雖然官方話有辦法 而係咩辦法 自己諗下都知係咩
都係玩返美服實在d...
而你玩咩server同你遊戲係咩語言應該冇關,

不過全完識英文既人 當然維有玩asia
我最好奇既係...diablo3 可唔可以識別其他唔同國家既語言輸入系統
(以前diablo 只可以打英文)
以前有玩diablo2 既 我諗都唔會有邊幾個係玩開asia 就算有都好小
回復 支持 反對

美服 無得傾
回復 支持 反對