打印 上一主題 下一主題
收起左側

朝2作為肉盾分析[影圖文並茂詳細版]

樓主可以整d頂天的片嗎?如真冰,毒龍,破奥
hungziio 發表於 12-4-2012 13:34

由於朝2對唔到天 所以唔太引到天怪
不過純粹頂的話可以拍
回復 支持 反對

=.=其實基本上 朝幻 朝2 玄武/麒麟 獨角鬼弓 係頂怪上冇咩沖突
朝2 用2轉帥位 玄武/麒麟 朝幻用兵/怪位  獨角鬼弓(武器) 比主/用弓既帥/兵都ok
當1個 正常兵陣 1主6帥 1陰1念 都仲有3個兵位
主用 獨角鬼弓  6帥e架多數都係 燕,祖2,王巨,金時 呢4隻+3隻自由<以多數有神ac來計>
2隻自由內 可以用1個位比朝2 最後果3個兵/怪位 玄武/麒麟/朝幻 都用得
即係基本上其實1個ac 可以出到3隻 頂怪用既野 獨角鬼弓+ 朝2 +<玄武/麒麟/朝幻>
基本上我個陣有晒呢3種-.- 唔洗在符邊到好頂d~
場上有 獨角鬼 +3隻朝2 分身+ <朝幻天狗*2/生死玄武/麒麟> 基本上e經係最屈機 頂怪組合@@比單單1隻 都勁好多
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
你講得好岩 講到頂怪朝2真係第1
玄武 權2 呢d只能屈居第2
震波叔叔 發表於 12-4-2012 11:24

o~你知唔知玄武頂怪既1分中都殺到其中唔少怪了,而且你片中既朝2頂人馬,好似都未夠1min就死哂,,而且見唔到有怪死左,如果你話會用第隻清場的話,,點都係玄武好d lo,,^^"個人見解,不過今次改版,,玄武真係太強,小弟隻玄武唔生死都夠頂3隻雀,仲要係單殺到3雀加其他怪,1分中真係好夠lu
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
=.=其實基本上 朝幻 朝2 玄武/麒麟 獨角鬼弓 係頂怪上冇咩沖突
朝2 用2轉帥位 玄武/麒麟 朝幻用兵/怪位   ...
暴風族 發表於 12-4-2012 14:26

@@你而家用到把弓??@@"
回復 支持 反對

強勁,考慮一下先@@
回復 支持 反對

我有野問你.但可以點搵你!
回復 支持 反對

頂一下,如果我還沒退巨的話應該會感動到不行!

超級專業! 讚!!!
回復 支持 反對

我都後悔左朝2 加敏,真係晒鬼氣==又唔好力...又易死
SO 宜家打算轉血..會好頂D囉==
回復 支持 反對

朝2睇來幾實用,但冇用解符係唔係弱好多
回復 支持 反對

好貼!!
回復 支持 反對