樓主: commander2620
收起左側

[活動] Online Game 遊戲自創角色自貼 (五大網遊版區聯合舉辦)

關閉 [複製鏈接]

小六就開始玩SDOL
號系我第一個AC,升到依家都仲系中校
我以前覺得「號」一個字已經夠晒霸氣
依家覺得「號令全天下」先真正夠霸氣:lol

評分

參與人數 1樂點 +80 收起 理由
commander2620 + 80 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

個時諗唔到改咩名所以就亂改:lol.
張圖好耐之前影落,我諗唔會介意掛-.-

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我個名叫火炎卍焱燚 ,囧個名係我五年級亂打  唔知點解朋友都叫我十火 有人問我玩2年零4個月點解唔係紅星 因為我轉過其他服         
題外話話說小趙版主開個更改遊戲名字服務 希望g1會出啦-.-

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

瑪奇唔經唔覺都玩左6年
但當初用Nakuz做ID原因係果時唔識打中文 所以用英文囉
但當時唔知咩名夠霸氣 上樂古時就發覺Nakuz個名到幾好 就咁用左Nakuz做我ID
話說好多瑪奇玩家見我個人物 到叫我樂古....

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我係sd高達的id是o0培0o
我玩左sd由公測玩到而家,都有3年
不過因為gameone的原因,所以無玩啦
最大既感慨係sd入斫認識都不同的朋友
有朋友玩係最開心既!!

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

叫`RailGuN
巨商這個遊戲 斷斷續續玩了8年
比人爆了數個帳號 也不滅我對這個遊戲的熱誠
希望這個遊戲能長久下去

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

初初玩呢隻game個時大約係四年幾前,不錯的遊戲,期後玩落就甩唔到手

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

雖然冇挽好耐
但天龍八部係我第二隻最認真挽的online game
而且使用左好多時間&金錢挽
天龍由網絡至現實真係帶左比我好多回憶

不過個名就差左d

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

坦白說,我來目的並非樂點,所以都特意選了一些沒名字的照片,
我來這裡只為了來吐露一下對這遊戲的懷念,鳴,好懷念...
其實遊戲裡的圖片都並非官服(是C服),這C服令我取得並非
只有在遊戲世界裡的成功感,在裡面,我從一無所有,穿著一些
在遊戲當中被視為垃圾的新人裝備,直至,我在裡面交到了第一
位朋友,加入騎士團,在裡面無人不曉,雖然技術一直都很一般
XD,但是這些,每當我想起都歡笑不已,現在這服已經關了,
為我留下的就只有 3.93GB,的照片,我在遊戲裡的第一張照片
,於2010-9-15拍攝,最後一張,2011-3-23,這段時間裡,
每天上遊戲走走,帶新人練,已經成為習慣,即使每天上線亦不
會感到生厭(可能是因為這遊戲是我第一支遊戲的影響吧,從習
慣變成回憶,這一切一切,都經已完了,跟遊戲裡的朋友一起歡
笑,一起PK,一起搶龍,都成了我的回憶(而這份回憶我會好
好記著,在這裡感謝遊戲中的:冰山姐,飛龍在天騎士團的各位
還有所有的朋友,雖然他們沒可能看得到,但我讓我吐露出來就
足夠了,謝謝。
回復 支持 反對

錶神之少年時代

billson,字膠錶神愛廢人也。生時,有膠神顯靈,附於錶上,因以為名。未彌月,與其兄弟,小丘神,踏足SD,成立廢人公會,到處招兵買馬。廢人,皆入會。 
  錶少負膠質,神經失常。天資硬膠,常用膠機,尤好《加爾波帝》及《荷蘭風車》。家富,有錢買點,卻常裸奔OC。生有神力,未冠,能派膠三百斤。學射於丁丁(1)。丁派三膠,皆中的,以示錶;錶伸手一發,破其膠;再發,又中。丁大驚,以所愛膠錶贈之。錶由是益自練習,漸變腦殘。 
  未幾,丁死,錶興奮不已。每值雙經,必播忐忑,258(2)? 奠而笑;於膠錶神天堂(3),盡派膠,膠也! hill知而膠之,慨歎而曰:「既生hill,何生bill,膠錶是個人才。」應曰:「惟囂神設膠人集中地(4),kill bill?find 膠bill」
註(1): 丁丁是個人才
註(2): 指SD時不等258:lol
註(3): 膠錶神天堂是膠錶放片的聖地
註(4): 膠錶派膠聖地

右下角才是亮點

讓你見識下瘋車的厲害吧!

A+ easy job

CS亂入~_~

評分

查看全部評分