查看: 29898|回復: 171
打印 上一主題 下一主題
收起左側

好奇問一下,大家覺得今次7週年勳章活動如何?(更新)

個人覺得,搞活動既版主覺得我地係神人一樣,覺得我地樂古既人會識答哂全26關.....
五週年勳章認真......比管理員搞真係好容易又有,加上活動又玩得開心
以家個活動,個個以為左d答案又要用時間去搵答案,樂點又唔多,再加上係考試時期,仲要人用溫習時間做呢個26關SAD

版主其實係唔係覺得會員,係十項全能!!?
如果完全唔用搜尋,基本上可以話全部會員都唔多過得到幾關

以家又洗唔洗易到咁呀第一關就拎到,你地之前又話辛苦先換到個勳章
以家玩一關就有叫辛苦o_o??
最少都要十關開始先送啦,如果唔係對我地之前做26關用左咁多時間同埋精神唔公平LOL

多選投票: ( 最多可選 2 項 ), 共有 48 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限

評分

參與人數 3樂點 +15 Bravo! +3 收起 理由
Renne + 1 講得中Point,所以根本連參加既衝動都冇~ ...
刺客先生 + 15 + 1 引起會員討論
Poon + 1 我很贊同

查看全部評分

回復

個個為左d答案用哂腦       (X)
個個為左d答案去google  (O)
回復

個個為左d答案用哂腦       (X)
個個為左d答案去google  (O)
☆leunghotung★ 發表於 21-6-2012 22:20

有部份真係要用腦啦A_A
回復

唔知咩活動....
回復

講真想要勳章就要哂時間去搵答案 有付出才有喜悅
但活動日期同考試一起 就要衡量輕重 自己決定
我就選擇放棄
回復

講真想要勳章就要哂時間去搵答案 有付出才有喜悅
但活動日期同考試一起 就要衡量輕重 自己決定
我就選擇放 ...
bbp 發表於 21-6-2012 22:34

我記憶中五週年只要玩夠5個版既活動就有勳章,同埋其他版五週年個時都有自己搞活動

以家7週年除左個強制26關要個幾個版開問題,之外d版有搞過活動咩sosad(有都唔超過5-7個)

五週年個時就算無個關,有版主既關都有搞活動,活動多可以比你簡你識答個5個黎答拎勳章(容易)

以家呢個7週年,完全無得自己簡,版主當會員是神一樣要十項全能咁LOL
回復

有依個活動咩...我都無視左= =
回復

我記憶中五週年只要玩夠5個版既活動就有勳章,同埋其他版五週年個時都有自己搞活動

以家7週年除左個強制2 ...
a0124692003 發表於 21-6-2012 22:41

稀有勳章可能係重點 結果要活動完就知喇
下次再搞週年勳章 理應深思熟慮 會員的心態
回復

開頭好積極
依家放棄了
回復

開頭好積極
依家放棄了
anthony0222 發表於 21-6-2012 23:34

why ar?
回復