收起左側

[綜合討論] 求換裝 另收裝 請入來睇下

用艾支配換蕾高上 (不限封)
用冰裝/+符/gash 收e夢左5 另gash收僕眼丶武

以下係本人交易記錄 另乂爾龍保
艾支配換蕾高上
另用野/+符 or gash收伊夢左5 僕眼 武(雷)
以下交易記錄
同Chun乂炮乂 交易 紅叉炮 佢先800點 後貨
同死亡s之刃乄 交易 雷龍翼 佢先貨 後$
同借火 交易 艾支配 佢先$ 後貨
同Paker乄小馬 交易雷高刀 面交
同Forever乄ken 交易 雷虛翼 佢先
同乂監獄男乂 交易雷叉武 佢先$
同西红柿炒蛋 交易澄叉藍3紅1 佢先貨
同乂爾龍 交易雷支配 佢用金同ed收 佢先金
同cilcle1212 交易雷惡眼 一齊交易
同藍天的死敵 交易雷龍翼 佢先1600點
同乂爾龍 交易雷虛翼&澄高翼 我先$
同瘋狂劈殺乄 交易雷邪眼 艾爾一般交易
同瘋狂劈殺乄 交易雷軍披 我先
同WMHJACK 交易400gash 佢先點
同Shooter乄楓 交易800gash 佢先點
同et醬 交易艾鬼火 佢有乂爾龍 保 so我先貨
同Ss杰倫特sS 交易澄鬼火 佢先GASH
同微笑丶感觸 交易艾天4 佢先點
回復

另本人msn chifong329@hotmail.com  els game 名 黑龍騎
回復 支持 反對

同Ss杰倫特sS 交易澄鬼火 佢先GASH
@@
回復 支持 反對

- -?咩事
回復 支持 反對

換唔到
回復 支持 反對