收起左側

4500HKD List

咁7770有冇
笨乂郎 發表於 21-1-2013 11:34

0.01個HDMI+1個DVI同埋2 x Mini-DisplayPort

冇搞錯既話應該係E張..因為JUMBO個名怪怪地,我搵返冇寫OC同1GB應該係得E張顯卡而已
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1452&psn=&lid=14&leg=0
回復 支持 反對

咁7770有冇
笨乂郎 發表於 21-1-2013 11:34

0.01個HDMI+1個DVI同埋2 x Mini-DisplayPort

冇搞錯既話應該係E張..因為JUMBO個名怪怪地,我搵返冇寫OC同1GB應該係得E張顯卡而已
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1452&psn=&lid=14&leg=0
回復 支持 反對

回復 12# s15ooooo

所以買MON係咪比埋條線的
回復 支持 反對

回復  s15ooooo

所以買MON係咪比埋條線的
笨乂郎 發表於 21-1-2013 19:42

買MON唔一定會跟DVI/HDMI的0.0我買果個跟VGA的
回復 支持 反對

大大救求,我機砌好左之後開機,幾分籦之後出怪声就熄左機,呢家點整都開吾番,點算'好J驚=、=版主們邦忙
回復 支持 反對

大大救求,我機砌好左之後開機,幾分籦之後出怪声就熄左機,呢家點整都開吾番,點算'好J驚=、=版主們邦忙 ...
笨乂郎 發表於 23-1-2013 01:26

咩怪聲..

驚乜鬼,7日有壞包換= =
PS.係咪HDD果D唔知乜鬼怪聲黎= =
PS X2.你開唔返係部機點禁都冇電著唔到,定入唔到WINDOWS
回復 支持 反對

咩怪聲..

PS X2.你開唔返係部機點禁都冇電著唔 ...
s15ooooo 發表於 23-1-2013 07:36

一閈機bi—声'之後友開到,跟住無拉拉點禁都著唔番>家陣好驚全燒

-
回復 支持 反對

咩怪聲..

PS X2.你開唔返係部機點禁都冇電著唔 ...
s15ooooo 發表於 23-1-2013 07:36

嚇死,原來只係HDD燒左-.-呢家換左個舊既,OK THX大大整個LIST比我,勁順,打機幾正
回復 支持 反對

嚇死,原來只係HDD燒左-.-呢家換左個舊既,OK THX大大整個LIST比我,勁順,打機幾正 ...
笨乂郎 發表於 23-1-2013 19:21

當你有多餘錢用4500HKD只係買張顯卡會更爽
PS.快D拎隻HDD去換吧= =||咁化學既,一返黎就有怪聲壞左..
回復 支持 反對

回復 19# s15ooooo

想問問,我換番個新了,但舊個個HDD 300G,想拎黎儲野,450W電源夠唔夠放埋舊既HDD
回復 支持 反對