收起左側

惡人兵堡v6 為偷改圖檔 大家唔應該用

佢地個劇係修改自super家族第7回
由觸法事件:Blue-Reinforcements 至觸法事件:關閉8p成吉
都係同super家族第7回一樣

大家下載左呢個檔之後
★SUPER家族㊣兵堡~公信力版-城堡兵大戰第七回.scx (20.31 KB, 下載次數: 175)
回復

強列支持所有惡人map
回復 支持 反對

強列支持所有惡人map
tommyaa 發表於 25-1-2013 00:23

只有v7打後先至真係惡人map
其餘個d跟本就唔係惡人map

雖然大家好尊敬惡人
但有d野係做錯就係做錯

如果大家冇左v6就玩唔到兵堡
咁大家有冇反醒過點解自己唔可以整兵堡呢?係咪因為你地懶惰呢?
ps 我唔玩兵堡,所以冇必要為你地制作兵堡

同埋你犯版規

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3909825
.無意義回覆/呃post
版主請處理
回復 支持 反對

11你好撚正義

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
小稻 -4 雖然我知道扣分其實無乜用…… ...

查看全部評分

回復 支持 反對

11你好撚正義
tommyaa 發表於 25-1-2013 01:14

原來我同緊一個低質素既人講野- -
回復 支持 反對

有無搞錯,讚你正義你鬧我,癡線嫁
回復 支持 反對

作者定義係創作者而非上傳者此其一

第二點我不肯定,若出錯請各位糾正 - SUPER家族都只係將外國版外繁化然後套上自己既名

Anyway,由於行政上既考慮同基於人流上既考慮,禁改定義考慮改成:

劇情中有無作者聯絡資料或聯絡線索? 有→ 必需聯絡作者獲得授權

劇中有否注明禁止修改? 有→ 不能修改

可以修改

我對惡人兵堡情況始終不明白,相對於毫無理據之指罵,我希望各位可以提供更多能幫我作出判定的資料(拜
回復 支持 反對

11你好撚正義
tommyaa 發表於 25-1-2013 01:14

兄台,你有不雅用詞

版規
.發色情或粗口的回覆或主題(近音及代語詞也會被扣分)

作者定義係創作者而非上傳者此其一

第二點我不肯定,若出錯請各位糾正 - SUPER家族都只係將外國版外繁 ...
小稻 發表於 25-1-2013 06:19

super家族檔係唔係抄外國人我唔知
不過佢地(暫時)保留左(該種類地圖)的最早版本
其實係唔係應該問一問佢地意見先呢?
super聯絡方法是有,連下載點都有

http://aocsuper06.myweb.hinet.net/aoc/super.aoc.htm
回復 支持 反對