查看: 3993|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[出售] ★★★誠信老店:可進化40-50蚊,六星100蚊(3/29更新)★★★

先旨聲明,本人所有卡片均用真機刷的
絕無任何危險。
由於我係學生,一定唔會好似其他人賣太貴。
大部分卡片都唔會過$70。
如果大家刷到唔想刷既話
呢到都係你既一個選擇,而且保證方便又快捷!

最近怎麼這麼多人賣了- -"
好吧,調整價格,一般四星10蚊,可進化40蚊

歡迎先查詢

首抽:
四星 狂暴機械獅子 hkd10
四星 烙红巨像解放 hkd10
四星 碧青巨像解放 hkd10
四星 紫微妖仙 hkd10
四星 聖果之伊登x2 hkd10
四星 翠綠狙擊手 hkd10
四星 魔羊怪hkd15
五星 聖衡機龍x3 hkd 20四星 風之異界龍x2 hkd30  NEW!!  
四星 水之異界龍 hkd30  NEW!!  
四星 光之異界龍 hkd30  NEW!!  
五星 冰晶龍王 hkd30  NEW!!  
五星 白虎監兵神君 hkd 30
五星 無常之斯庫爾德x2 hkd 40
五星 費蕾雅x2 hkd 40
五星 烙紅龍蜥x3 hkd40
五星 靈山龍龜 hkd40  NEW!!  

五星 硝鐵火龍x2  hkd40  NEW!!  
星 聖靈怒獅 hkd40  NEW!!  

五星 泰芙努特x2 hkd50 靚ID:25125000
五星 阿波羅 hkd50 NEW!!  

五星 命運之薇兒丹蒂 hkd50  NEW!!  
五星 阿提密斯 hkd 50
五星 赫淮斯托斯 hkd 50
五星 洛基 hkd 50
六星 提爾hkd100 NEW!!    

以上全部未綁AC
安卓鈦備份文件,可幫你綁FACEBOOK!
全部一折!

以上卡片可以換海龍、妖狐、美猴王、大力王可多換一

交易方式:入數HSBC聯絡方法:email cc448005@yahoo。com或pm我
不貴放 只求成本價~價格絕對公道
信心保證 信譽良好
回復

全部一折!全部一折!全部一折!全部一折!
回復 支持 反對

咁貴  你覺得有人會買咩  
BTW, 五星自己抽都抽到啦 , 又唔係難抽
回復 支持 反對

你覺得會有人買?20蚊我都覺得貴
回復 支持 反對

4星都拎出黎賣.....
當日我開始玩依隻game之前
掉左數以百計既4星開局
回復 支持 反對

我玩英文版抽20次都最少中10張4/5/6*喇..
仲話1折
回復 支持 反對

吹到仲要一折左, 咁冇折咪成千蚊張
真係笑死我
回復 支持 反對

我開左2個AC都中五星既暗神 咁易中都成舊水
回復 支持 反對

唔好係道呃錢啦
有程式擦首抽
洗咩買你呀?
回復 支持 反對

全部一折!全部一折!全部一折!全部一折!
回復 支持 反對