收起左側

【生存遊戲】一念之間定生死 第八題答案、第九題在#221

關閉 [複製鏈接]
點會唔係D.呢@@"

評分

參與人數 1樂點 +35 收起 理由
無名小卒=] + 35 恭喜你過關了,下一題吧:D

查看全部評分

回復 支持 反對

D 比我都走先 不過係咁最後都係死~

評分

參與人數 1樂點 +35 收起 理由
無名小卒=] + 35 恭喜你過關了,下一題吧:D

查看全部評分

回復 支持 反對

答案:

A,你擠進擁擠的人群,發現竟是一群喪屍正在啃噬屍體,這時你想回跑,才發現周圍的人嘴上都有血跡。。。。(你死了)

B,“喂,喂喂,怎麼打不通呢,喂喂,”“嘟。。。。”,你打了很多遍電話,依然打不通,就在你注意電話的時間裡,喪屍包圍了你。。。(你死了)

C,走著走著,突然感覺前面的路越來越不對勁,空氣中好大的血腥味。這裡你一回頭,幾隻喪屍體已經走到你面前了。。。(你死了)

D,在病毒爆發初期,無論前方情況如何,避開人群是你在喪屍危機中存活下來的不一法則。(到第2題)

第一題比較簡單,活了幾個?

揀左D既朋友恭喜你成功過關,跟住落黎係第2題!

第2題

2.係你番屋企既路上,身邊既人突然四散逃走,呢個時候你回頭一睇,一班喪屍正在靠近,呢個時候你要快D走佬,你會跑向咩方向?

A,辦公樓。

B,學校

C,醫院裡

D,自己屋企

E,購物中心

F,警察局

請大家引明我呢個帖作答,同樣今次唔可以修改答案,而今次有3日時間比大家答。
回復 支持 反對

答案:

A,你擠進擁擠的人群,發現竟是一群喪屍正在啃噬屍體,這時你想回跑,才發現周圍的人嘴上都有血跡。 ...
無名小卒=] 發表於 13-3-2013 09:34

F,警察局 (打機都係去警察局,唔知岩唔岩呢)
回復 支持 反對

D.自己屋企

評分

參與人數 1樂點 +25 收起 理由
無名小卒=] + 25 恭喜你過關了,下一題吧:D

查看全部評分

回復 支持 反對

答案:

A,你擠進擁擠的人群,發現竟是一群喪屍正在啃噬屍體,這時你想回跑,才發現周圍的人嘴上都有血跡。 ...

D,自己屋企

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

E,購物中心
劇情需要
回復 支持 反對

答案:

【D,自己屋企 】

評分

參與人數 1樂點 +45 收起 理由
無名小卒=] + 45 恭喜你過關了,下一題吧:D

查看全部評分

回復 支持 反對

答案:

F,警察局
警局有槍有手榴彈, 應該頂得住

回復 支持 反對

答案:

研究手冊後,我選D。
家裡是最安全也是最多資源的地方。

評分

查看全部評分

回復 支持 反對