打印 上一主題 下一主題
收起左側

[出售] 如果我遲d 幫HK玩家代購魔法石.......

如果我遲d 幫HK玩家代購魔法石.......

唔知大家有無興趣會幫襯,當然需要極大的信任,需要慢慢建立

所以我都想體體有無人有需要

詳情如下:
------------------------------

點解會有呢個構思?
1, 好多學生哥 無自己ge 信用卡, 難買點,
2, 有信用卡都未必想比屋企人知自己買遊戲

過程:
1 玩家需要先過數去我的銀行帳戶,並且保留收據.
2 玩家把已經綁定的帳戶和密碼 連同 過數收據,照相send給我,
3 我在我的設備上登入之後,進行購買

每次收取8蚊傭金.  唔系8蚊一粒石啊. . 系每次你買幾多,我收多8蚊.
例如15粒官網77蚊. 我收 你 77+8 =85蚊
單選投票, 共有 3 人參與投票

投票已經結束

33.33% (1)
0.00% (0)
66.67% (2)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

嘩,可能你會靜雞雞save我地d ac,到時候你收集哂咁多save,你一火起上嚟容乜易刪哂我地d卡架
回復

你ge疑慮都不無道理,
但系正如d人都會去買首抽一樣, 店主都有曬d ac.
所以我話 需要建立信任.
同埋 我都想知道有無人有需要, 如果無. 我都系得個吉~
回復

你ge疑慮都不無道理,
但系正如d人都會去買首抽一樣, 店主都有曬d ac.
所以我話 需要建立信任.
同埋 我都想 ...
y2003107 發表於 5-4-2013 20:44

一齊做拉=./= 生意齊齊做 無話一個人做得哂
回復

回復 4# 自由萬歲

其實我都無咩意思ge @@.. 你做住先啦..  哈..我學生哥黎. 要考DSE先.  祝你賺多d先. 呵呵
回復

回復  自由萬歲

其實我都無咩意思ge @@.. 你做住先啦..  哈..我學生哥黎. 要考DSE先.  祝你賺多d先.  ...
y2003107 發表於 6-4-2013 18:04

都無生意-口-
回復