樓主: seavin13597
打印 上一主題 下一主題
收起左側

3k-4k 打機List

回復  池塘有鴛鴦

如果加舊SSD要幾多錢 係咪有哂說明書教插線?
seavin13597 發表於 8-6-2013 14:34

SSD同HDD同樣咁插的,我就同意樓上...加SSD既話其實係預算多先加..得三四千有多其實加係原本張LIST D料到好D
就算有SSD都唔係話快到嚇死人..不如打機果D順D,效果好D好過
回復 支持 反對

回復 11# s15ooooo

HD7850 打LOL D3唔順?多幾舊有咩好選擇?聽講宜家好興Usb3.0,你比我果塊版好似唔支援...
回復 支持 反對

回復  s15ooooo

HD7850 打LOL D3唔順?多幾舊有咩好選擇?聽講宜家好興Usb3.0,你比我果塊版好似唔支援. ...
seavin13597 發表於 9-6-2013 00:31

順,有錢多既話可以升級粒U,因為E張顯卡都已經唔算好廢...

底板有USB3.0,睇返你最大預算幾多我可以汁過張LIST
底板官網

https://www.asus.com/Motherboards/F1A55M/#specifications
回復 支持 反對

頂多4.5k,事關我仲想買gaming mouse keyboard果d,仲想問下我呢個價位AMD好D定Intel好d?聽人講AMD4核仲慢過Intel2核...
回復 支持 反對

回復 12# seavin13597

HD7850打BF3連機都無問題啦
回復 支持 反對

頂多4.5k,事關我仲想買gaming mouse keyboard果d,仲想問下我呢個價位AMD好D定Intel好d?聽人講AMD4核仲慢過I ...
seavin13597 發表於 9-6-2013 09:46

打機的話CPU唔洗太好..打機既話顯卡>CPU
PS.係既話加多隻我都用緊既NAGA EPIC已經剛好5K頂多有找幾十而已
回復 支持 反對

回復 16# s15ooooo

睇岩ttesports challenger 啲料買番黎唔識砌可以點?同埋自己去攞D野咁多,點拎番屋企落訂又好似哂錢-_-
回復 支持 反對

回復  s15ooooo

睇岩ttesports challenger  啲料買番黎唔識砌可以點?同埋自己去攞D野咁多,點拎番屋 ...
seavin13597 發表於 9-6-2013 22:35

唔識砌緊係買果陣叫佢砌埋,加兩舊
拎返屋企咪用手拎住答巴士或者叫貨VAN,睇你體能如何
回復 支持 反對

叫佢送貨算...果張list難唔難砌嫁 唔識放圖上黎請教你@@
回復 支持 反對

叫佢送貨算...果張list難唔難砌嫁 唔識放圖上黎請教你@@
seavin13597 發表於 9-6-2013 23:03

0,0隔空很難的說...麻0,0基本上砌機就係見插得岩就係..除左有D要跟足說明書教
回復 支持 反對