收起左側

砌新電腦,麻煩各位幫幫手

你可以去JUMBO果到格下價先,因為BUYMORE有時D價耐冇更新會貴左
s15ooooo 發表於 15-72013 19:18

New PC2.png
換了cooler master 的550W
價錢進一步調整...完工
回復 支持 反對

我去左樓下電腦鋪看過,大概便宜400
mtxgy1997 發表於 15-7-2013 21:17

- -"OMG,竟然可以相差咁多
PS.JUMBO都有送貨的
回復 支持 反對

換了cooler master 的550W
價錢進一步調整...完工
mtxgy1997 發表於 15-7-2013 21:37

有咁既預算..我實在不太推薦用CM牛....我近期幫人砌過N部機....其中兩隻CM牛都識放煙花的...原因我也不知道就對了....

麻...CM牛我都只係一共試過3次放煙花而已-_-"1隻跟機箱送既牛黎
ANTEC HCG520 High Current Gamer 520W 80Plus Bronze 火牛HK$ 549
回復 支持 反對

有咁既預算..我實在不太推薦用CM牛....我近期幫人砌過N部機....其中兩隻CM牛都識放煙花的...原因我也不知 ...
s15ooooo 發表於 15-7-2013 22:35

嗯嗯,我朋友也推薦antec但我實在不太懂,現在也就是收集大家的意見分析和自己龜爬文...(呵欠
   那外殼用不用也換掉?
回復 支持 反對

有咁既預算..我實在不太推薦用CM牛....我近期幫人砌過N部機....其中兩隻CM牛都識放煙花的...原因我也不知 ...
s15ooooo 發表於 15-7-2013 22:35

另外我想問問Corsair Vengeance 復仇者  CMZ8GX3M2A1600C9 DDR3 1600MHz 8GB Kit (2x4GB) 連黑色大散熱片和kingston的hyperX相比哪個好點?

回復 支持 反對

嗯嗯,我朋友也推薦antec但我實在不太懂,現在也就是收集大家的意見分析和自己龜爬文...(呵欠
   那 ...
mtxgy1997 發表於 16-7-2013 00:14

機箱冇問題的
回復 支持 反對

另外我想問問Corsair Vengeance 復仇者  CMZ8GX3M2A1600C9 DDR3 1600MHz 8GB Kit (2x4GB) 連黑色大散熱片 ...
mtxgy1997 發表於 16-7-2013 00:17

邊隻好就要睇運氣(好運咪買到體質好既RAM囉=.=),KINGSTON你冇指明要邊條RAM,假設兩條都係1600既話就冇乜所謂
回復 支持 反對

邊隻好就要睇運氣(好運咪買到體質好既RAM囉=.=),KINGSTON你冇指明要邊條RAM,假設兩條都係1600既話就冇乜所 ...
s15ooooo 發表於 16-7-2013 12:33

麻煩曬啦,呢個post沉得啦
回復 支持 反對

麻煩曬啦,呢個post沉得啦
mtxgy1997 發表於 18-7-2013 20:02

我唔係版主了
回復 支持 反對

我唔係版主了
s15ooooo 發表於 18-7-2013 20:09

反正就差不多...謝謝你啦
回復 支持 反對