查看: 19481|回復: 25
收起左側

[綜合討論] 新ser爽翻天

今次投票目的純屬想睇睇大家對佢嘅睇發
ps1 佢曾經向大家講 唔會再打交 即使人地點打佢 但喺結果都冇守承諾
ps2 佢曾經代玩人地ac 跟住串同幫人員 搞到人地出幫打佢
ps3 佢曾經開人地ac 黎屈人 係自己幫到做大龍鳳 之後搞到人地信曬佢d野 去追殺某d人(聽人講 至於邊個就唔多講)
本人曾經去過2邊打交幫 勁唔鍾意爽翻天 但已經冇點玩天龍 只不過悶個陣會玩下校場
單選投票, 共有 118 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

見佢儲左成年零用收完AC 真係好想因為咁投非常鍾意
但我過唔到良心個關
回復

人地甘有恆心草錢收ac
當中可能經歷過吾食飯/吾出街先有依堆錢...lol
超棒 :handshake:
回復

承諾呢我有守啊 我真喺冇打交牙 寂寞回憶丫嘛 懂?

一話和平就比人追殺我都冇打交wo 你又懂?

朋友野可以亂食話唔可以亂講啊串人呢我實用自己ac

再黎呢 我自應部機可以好多開 但我冇咁得閒開ac自問自答wo 我知你講緊邊單野

你可以問情海有冇借過ac比我架 e家佢對家 如果佢為左屈我 話佢有借ac比我我都冇野講既

追殺人 我洗鬼做大龍鳳咩 一句追殺唔中意殺既可以唔理 要殺既話又搵到條友我都冇計架wo
回復

回復 4# king1998

問題唔係得我一個咁話你
仲有幾個人 唔通個個屈你?
回復

怎麼了0.0喺邊個
回復

回復 6# 知情意藝ˇ

上幾手呀汗 連個細ac 一只小豬都放咗比人
回復

回復 5# 怎麼了

我點知你地喺米夾埋啊
咁我是但搵幾個fd話你係昆狗都得啦 你都kai kai地既
回復

個名都冇聽過不過見到有人post讚佢草成年零用錢買Ac先識
回復

回復 8# king1998

邊得閒去夾埋 好似你咁開咁多ac做大龍鳳乜
你可以試下屈我昆狗 睇睇有冇人信? 如果冇人信 咁如果我屈你 又邊個會信
(人品點 人地個睇發都唔同)
回復