打印 上一主題 下一主題
收起左側

回覆有關事宜:我深信法律是不偏不倚。(內容更新&可關)

原先我都同你諗法一樣
我同其他版主多次勸告我思希望放低執著和平握手
佢都唔肯聽
佢相反話唔在乎樂古
只 ...
呀楊 發表於 14-10-2013 14:22

其實你對依家D留言已過敏了 冇講過邊個啱 邊個錯簡單的一句 煩事睇開d 人都開心d
回復 支持 反對

何必咁介懷
夢儿LOLz 發表於 14-10-2013 17:02

某方面有經驗既前輩
回復 支持 反對

我呢,其實呢,就系呢,

傳說中的花生友
回復 支持 反對

記得年幾前聊版版主招募入面
都有前超版對版主開火

當然語氣冇恆咁差
但keep住良好態度先係版主要做既事
版主同人開火
唔要得 唔要得
回復 支持 反對

估唔到聊版仲會有花生食
而家同你講幾多都廢架啦
希望你三五年後睇返今次件事會有新體會
但願...唔好太難過
回復 支持 反對

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
宇智波鼬 -5 無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

熄左部電腦  行出街睇下野啦
回復 支持 反對

依家九成新晉版主都係ivan哥所提升

拿點講好呢?我建議你幾年之後回想返呢件事

好多版主未上任前我都唔妥佢,甚至有部份會員我都唔妥,但佢地會成長

如果凡事都用以前個套標準,依家9成新晉版主都唔符合條件

你提既我思故我在,無記錯都只係ivan升,當時我已經知道佢有一堆分身

但ivan升左,後來都覺得OK,唔錯,成熟左

我自己對比以前都已經溫和好多,我已經漸漸鍾意睇人地成長既過程

你依家退出,日後回望,或者你會成熟好多

當然你如果自己依家無乜反思,你過多兩年就會有

唔只得你一個人唔妥我,只係你係少數個幾個會得閒去投訴我,當然我有時都會好奇點解會有人撐我

因人廢言係好無謂既事,雖然你依家比我感覺仲係好稚嫩,老實個句,依家18歲已經唔算好成熟

有時要放下身段,諗下人地講乜,咁多人反你一定有原因

我以前做版主鐵腕過,有人鍾意我,有人恨不得出街打獲我,你要汲取教訓,而唔係單單話相信法律係公正,然後認為自己並無大錯,你依家同個時既我有乜分別

我後來咪醒左囉,我識得入去同佢地混熟,佢地犯錯直接私底下R佢傾計拆掂佢

你乜都咁出面,你點顧及咁多方面,我只有懶個時先會想咁樣直接刪人帖

就算你自己依然剛愎自用,你都唔駛咁立場鮮明開一個帖出黎,點解唔偽裝一下?

所以你就咁樣決定退出,因為你自己放唔低身段,就諗住型型棍棍開個帖,拎個尾彩寫後不理咁響臀而去

我改變唔到你個諗法,但你愈大,肯定會搵返以前自己既錯處

我仲未放工,我好眼訓,思緒好混亂,但的確係我所想講既

我希望你唔會好似上次咁,我語氣咁好你都覺得我抽緊你水,咁我就真係無野再好講
回復 支持 反對

依家九成新晉版主都係ivan哥所提升

拿點講好呢?我建議你幾年之後回想返呢件事

好多版主未上任前我都唔妥 ...
恆- 發表於 16-10-2013 17:23

我屬於恨不得出街打獲你既一份子 :lol
回復 支持 反對

我呢,其實呢,就系呢,

傳說中的花生友 ...
❤風❤ 發表於 14-10-2013 18:42

向同志say個hi先
回復 支持 反對