收起左側

平放Steam AC和origin AC...另外放暗黑3和guild war 2 ac(有圖)

Steam AC有dota2,cod10,metro2033,sid civilization 5(golden edition),l4d2,torchlight 2,portal 2,crysis 2, cs:go,deadspace等等
origin AC有BF3,BF4,deadspace3,sim3等等

steam ac $900
origin AC $600
2個一起買$1300

暗黑3 $280
Guild war2 $340

+我wtapps:60584982
回復

steam ac都放@@
回復 支持 反對

70蚊已經差唔多買到哂你兩個acc d game啦仲想賣千三
回復 支持 反對

回復 3# 1146446089

70蚊一定買唔到.... ~ 我估500啦
回復 支持 反對

回復 4# LSM
steam同origin近排出左個hib pack,幾隻game加埋都係六,七蚊(唔包dlc)
而佢個acc啲遊戲大部分都係hib pack入面啲遊戲
用番宜家既價買番啲遊戲最多都係幾百蚊(hib pack加啲舊game)
但佢個origin既acc既遊戲大部分的確70-100蚊就買到
回復 支持 反對

回復 5# 1146446089

我BF4+COD10都唔只500 la
    唔好玩LA
回復 支持 反對

邊到洗500
回復 支持 反對