打印 上一主題 下一主題
收起左側

邊度有得訂製刻名頸鍊?

真係開心 一望到有人咁激動隨因我個一句既文可以覆3個帖
唔知邊個比狗咬 X(((((
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我市儈WO   關你個淆底獸能事咩 有意見?唔服?唔服你又唔講  睇下我D貼啦我叫人答都 ...
simonAQAQA 發表於 4-3-2014 15:22

ZZ 我真係唔知個帖點解會少左咁多隻字 又唔知邊位版主既好事喇ZZ

不過你中文水平真係好差 撚手小菜變做撚手小才
市儈定義又唔識係度扮四條ZZ 我話人市儈就叫做激動咁覆你 你咁樣爆哂粗嗆住黎嘈係咪叫核爆 X(?
對唔住 我唔應該係度串親你 現實中你應該都係無乜貢獻係學校比人蝦到龜縮一角既人
我應該係你專長既網絡世界留返少少空間比你威下 ZZZ BUT你上堂都係專心少少喇 字又打錯 盲字都唔識多個下次再同其他人嘈會比人恥笑到你鳩縮
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你唔講我市儈啦咩xd 做咩講中文水平呀xdd 咁我係米應該話 睇你係學校中文水平好低 縮埋一舊係角落頭 ...
simonAQAQA 發表於 4-3-2014 22:23

原來你兜咁大個圈講咁多廢話黎黎去去圍繞幾個POINT黎插我 哦
毒能串人真係搞好笑 咁樣好串wo haha毒能串人都係靠估 係到幫人設定埋d乜鬼野係學校縮埋一舊 你真係好能笑 你係米猜迷大師來架@_@

真係唔知邊個毒撚喇 X( 毒到仲咁渴望樂點呢樣野 人設個度我都係形容閣下現實表現姐 zz

撚手小才緊係哩個撚字啦 你唔讀書都算啦 人地電視劇 食為奴 有冇睇丫?唔讀費都睇下電視啦 留意下其他野啦 唔好就係留意樂古

真係陰公 比你睇埋電視都可以打錯字 先唔怪你智商有問題 但看文閱讀應該識掛ZZ? 你睇清楚我話你咩先喇 X( 真係唔知邊個唔讀書
回復 支持 反對

打錯字比人笑9縮wow? 哇 好驚呀 仲驚過比人串7呀 你比吊 我比人笑打錯字 睇下邊個應該9縮 自己7左都唔知姐係你比人吊7就唔9縮 咁我最多話你厚面皮姐
偽文青xd 又粗口但又搬弄中文水平出來講 你真係好野 小學雞係應該2樣都玩曬既xd

錯喇 我唔係比人釣 我係比豚釣 一隻自以為好叻叻既豬 X(
慘在既係你都比我呢隻所謂既小學雞搵位入到你喎 啊哥哥你進修下喇 ZZ

你唔講我市儈啦咩xd 做咩講中文水平呀xdd 咁我係米應該話 睇你係學校中文水平好低 縮埋一舊係角落頭呀xd 7到冇朋友咦 你仲係百繞生咁7既?日對夜對仲係咁既成續?一定係中文太差 做唔到定啦!
仲乜講得咁離題呀 哩到學校呀xd 你教我中文?我要收番你幾錢? 小學雞 又玩逃避? 唔吊我市儈?你唔係好能威嫁咩

我唔似得你黎黎去去都係拎住個幾個垃圾POINT講幾廿萬次 比少少新意黎好好 覆都覆到我悶
中文水平低真係得自己知 檢討下喇WW 通常拎人地個論壇LEVEL做論點多數都係毒撚比人串完但又唔鋸想串返人但又無POINT搵位入佢先跌左落地拿返渣沙做POINT姐 ZZ 咁CARE樂點同拎人地LEVEL黎針人既唔係毒撚仲有咩 X(((((((((( 要插人唔係粗口多就有用既 X( 有用既幾個POINT就夠
回復 支持 反對