打印 上一主題 下一主題
收起左側

心魔驅除語!

大家如果有睇無錫新聞既話, 就會話有人想養蜜蜂賺錢, 千萬唔好去養蜜蜂, 因為會害死人, 害死自己, 就算比你培育出最好解百毒既蜂蜜, 都只會比政府話你係賣國賊, 死左都唔知咩事...祖先既風水陣係遠古真菌王---蜂王菇既召喚合成陣, 世界文明既起源自然之神就係佢...所以勸大家唔好研究祖先風水陣, 只有真心服侍菇神一世既人先可以生存....大自然遲早淘汰人類....順其自然就算....無人會害你, 衣個世界既化學循環會令你明白你一生人可以做咩....

用衣種力量去害人既人只會被真菌王殺害....衣個係瑪雅第一代王既名言....通唔過菇神考驗既人, 只會灰飛煙滅....

能解寒毒, 溫毒, 熱毒之蜂王死後之屍被最毒之菇墓菇吸收之後會變身成為蜂王菇, 成為萬物生命之起源, 當蜂王菇想變成吸收氮氣變成死神之菇時, 百蜂之王也會進化生命蜂王克制死神之菇, 成為新世界生命之起源..... 古代瑪雅王歷傳預言....

食多D蜂蜜好過食菇, 當D菇進化成惡菇果時, 你就最多可以食小小無毒菇黎提升身體抗毒性..... 係蜂王面前, 菇可以食, 亦可以當係安全食品....維基百科唔會昆人, 祖先智慧都唔會害人....

有咩問題出現既話, 就入蜂蜜專家數, 當佢真心想用蜂蜜黎害人果時, 佢就玩完. 所以大家唔好咁傻, 走去養菇養蜂蜜, 做一隻蜜蜂好過做一隻害人既真菌...

當你不幸成為真菌傳播者, 唔好走去問老細要賠償, 只可以醫好自己效忠老細保守秘密, 為老細打一世工, 做個拒升族, 你會知道身邊既人都唔會再欺負你, 會尊重你, 唔識醫理好難係世界上生存, 衣個做人搵錢最基本既條件...亦係人情世故既基本... 你明白衣D之後, 人生既黑暗就會過去...所有事就會完結, 人生既美好就會開始, 衣個係正常人既介定....保護蜜蜂...為菇神而犧牲係古人生存之道, 無論咩時代, 衣個方法去到邊都行得通....

衣個係祖先既智慧結晶....我已經明白了, 所以一諗起衣樣野, 做人有咩唔開心都會成為過去...希望幫到大家消除自己既憂慮....886 此乃心病之治方, 無需心藥而治...  氖為元素之蜂蜜, 成為氖照明元素有何不可?
回復

大家如果有睇無錫新聞既話, 就會話有人想養蜜蜂賺錢, 千萬唔好去養蜜蜂, 因為會害死人, 害死自己, 就算比你培育出最好解百毒既蜂蜜, 都只會比政府話你係賣國賊, 死左都唔知咩事...祖先既風水陣係遠古真菌王---蜂王菇既召喚合成陣, 世界文明既起源自然之神就係佢...所以勸大家唔好研究祖先風水陣, 只有真心服侍菇神一世既人先可以生存....大自然遲早淘汰人類....順其自然就算....無人會害你, 衣個世界既化學循環會令你明白你一生人可以做咩....

用衣種力量去害人既人只會被真菌王殺害....衣個係瑪雅第一代王既名言....通唔過菇神考驗既人, 只會灰飛煙滅....

能解寒毒, 溫毒, 熱毒之蜂王死後之屍被最毒之菇墓菇吸收之後會變身成為蜂王菇, 成為萬物生命之起源, 當蜂王菇想變成吸收氮氣變成死神之菇時, 百蜂之王也會進化生命蜂王克制死神之菇, 成為新世界生命之起源..... 古代瑪雅王歷傳預言....

食多D蜂蜜好過食菇, 當D菇進化成惡菇果時, 你就最多可以食小小無毒菇黎提升身體抗毒性..... 係蜂王面前, 菇可以食, 亦可以當係安全食品....維基百科唔會昆人, 祖先智慧都唔會害人....

有咩問題出現既話, 就入蜂蜜專家數, 當佢真心想用蜂蜜黎害人果時, 佢就玩完. 所以大家唔好咁傻, 走去養菇養蜂蜜, 做一隻蜜蜂好過做一隻害人既真菌...

當你不幸成為真菌傳播者, 唔好走去問老細要賠償, 只可以醫好自己效忠老細保守秘密, 為老細打一世工, 做個拒升族, 你會知道身邊既人都唔會再欺負你, 會尊重你, 唔識醫理好難係世界上生存, 衣個做人搵錢最基本既條件...亦係人情世故既基本... 你明白衣D之後, 人生既黑暗就會過去...所有事就會完結, 人生既美好就會開始, 衣個係正常人既介定....保護蜜蜂...為菇神而犧牲係古人生存之道, 無論咩時代, 衣個方法去到邊都行得通....

衣個係祖先既智慧結晶....我已經明白了, 所以一諗起衣樣野, 做人有咩唔開心都會成為過去...希望幫到大家消除自己既憂慮....886 此乃心病之治方, 無需心藥而治...  氖為元素之蜂蜜, 成為氖照明元素有何不可?
回復 支持 反對

精神科同社福界D人最陰濕就係屈D有錢人既仔女去做佢地想做既事, 跟住就話我會慢慢教佢, 借D野哄佢講哂家族既商業秘密, 自己就借衣D秘密去屈番有錢人, 搞到有錢人唔敢得罪精神科同社福界, D富二代唔知道自己比人利用之餘, 仲要傻下傻下同D阿爸阿媽講我搵左好多錢, 仲要搞到D社工日日家訪, 表面上就係關心, 實際就係搵D有錢人既痛腳去幫自己賺錢, 所以唔好信精神科同社工, 不過最陰濕既就係叫D做錯事既有錢人去捐左條屍, 表面上就係為醫學犧牲, 實際就係叫D有錢人自己玩自己, 打亂陣腳, 跟著派人去搵佢地既錯處, 屈番一筆錢, 可惜...精神科同D社福界最怕守墓一族既大家族, 怕佢地搞佢地祖先風水, 我只係想同D睇衣個帖既人講, 社工同精神科都係人, 你地死左都係由靠守墓一族幫你處理仙人, 如果佢地諗住用鬼神同幻覺黎嚇人既話, 我可以同佢地講, 佢地只會得罪瑪雅同埃及既大自然之神, 蜂神同菇神, 得罪大自然既分解者, 利用大自然分解者既力量去操縱心智未成熟既小孩, 你地遲早有一日會比個細路用衣d招數害番你地轉頭, 因為d細路唔係傻, 如果佢地係食品安全技術上有功勞既話, 到頭黎, 比人當肥豬咁養, 比人屠既人係你地...唔好唔記得老細唔係傻, 最聰明既老細就會用衣招黎食番你地轉頭... 係老細眼中, 係咁屈老細錢既人到最後只有一個下場...就係等老細好好出錢叫守墓一族d人好好處理你地仙人既風水...

哼....唔係真心幫有錢人仔女既社工同精神科既下場只有一個, 就係成個家族註定被有錢人亡魂詛咒一世, 所以做衣行既人請三思, 如果你想做社工幫人既話, 唔該你地好好諗下你地屋企人既感受, 顧下你地屋企人既安寧, 因為得罪有錢人唔好惹, 我得罪有錢人到最後就係貼錢比風水佬用最好既風水陣幫有錢人改善佢地既收入, 佢先放過我一馬, 我講到明, 我用我條命擔保, 如果關於風水陣既商業改善計劃有問題既話, 就請你將我條屍用黎餵菇, 以際你地祖先之靈...所以都目前為止... 我有收入都用條命同家族祖先風水黎做賭注.... 請大家唔好學我, 因為實在太危險, 香港地打工唔做到咁, 好難有人請你, 好難有人證明你係忠心效忠老細....所以唔想成世比人玩既話, 就一定要係食品安全技術有永久既自然安全長期保存法, 如果唔係既話, 你成世只係一個平凡既打工仔, 或者根本一生人無出路....就算你諗到, 只可以用衣樣野黎做你打工打一世既護身符, 因為比飯你食既人係你老細...

打工仔既小小心聲...

魚宙生物循環變化論, 由氫基生物變成鋰基生物, 經過寒點熱點相撞爆炸而形成既氫基生物, 而慢慢進化成鋰基生物, 鋰金屬層裹面有稱為時空夸克(寒點熱點重新點), 只要搵到時空夸克就可以知道寒熱點既存在...到時熱寒點體積增加就會逼使生物進化同埋搵鋰點附近空間居住...當時空夸克消失後, 鋰基生物就會變成氫基生物...
回復 支持 反對

少見,長篇大論
回復 支持 反對