查看: 7298|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

電話訪問員/見習理財顧問/客戶主任/客戶經理

關閉 [複製鏈接]
職位: 電話訪問員/見習理財顧問/客戶主任/客戶經理
       地點: 港島區工作(中上環)
       薪金待遇: 底薪+獎金,月入可達$28000以上
       出糧方式: 支票
       工作時間:  工作時間為早上十至下午六時,銀行假期,五天工作

公司提供免費在職培訓,良好晉升機會,工作表現佳有
       要發達要追尋自己夢想不再是夢,
       如其坐係度等,望發達,不如勇敢行出你既第1步
回復

電話訪問員月入有28000咁多?
回復 支持 反對

係 底薪加獎金有
回復 支持 反對

睇死份工 99% 系打電話去 sell 野 多數都系 黃金

底薪估計 2000 - 4000

獎金 即 佣金 你要sell到客先會有有佣分

2萬8呢個數字絕對系誇大

同埋呢類工好似要年滿18歲先做得

呢個forum 年齡層分布偏細

樓主其實系度招聘作用不大

如以上內容有任何錯誤猜測還請樓主指教
回復 支持 反對

係,無錯 有料嘅咪自然月入2萬 講真係有可能做到
睇你點諗
回復 支持 反對

係,無錯 有料嘅咪自然月入2萬 講真係有可能做到
睇你點諗
sphiev 發表於 19-6-2014 16:54

我試問下你間公司 人流有幾大

我指入左黎做 過左一排/幾日(或者1日都冇)就走

收唔到客番黎 比盡你2-3個月就炒你或斷你底薪

做一張order收得果少少

比你呀頭同間公司抽水抽左大部分

1個月都係得果雞碎咁多(應該)

講真果句月入2萬講就易做就難

我相信100個入職者最尾得果1個/2個做得到(我諗都樂觀得濟)

同埋呢類工搵客都幾難啦 電視/新聞都賣唔少呢類工系___

一般聽你電話果d邊有咁易,肯同你開戶口做deal?
回復 支持 反對

講佣金 月薪吹到10萬都得
我有朋友做地產 月入最高可以8~10萬 之後就得返 1000~2000
呢啲靠佣金既工作 真係見仁見智了
回復 支持 反對

有料就月入2萬...有料做埋ibanker添
回復 支持 反對

份工我諗要好受氣
因為唔係個個咁得閒比你訪問
我聽親依D電話我即CUT線
回復 支持 反對

我有單大野月入高達兩蚊 做唔做
回復 支持 反對