查看: 17156|回復: 11
收起左側

小心信和黑店

今日去信和地庫(最低個層)有間賣牒既黑店有雪初音2014ver賣 (格仔鋪附近)
補充:間野主要賣BLUERAY牒,右面係Blueray牒,左邊就有幾隻figure(仲有部電視嫁)(間野係細鋪黎)
佢賣298蚊,對比起其他店平左成200
咁咪問個男人係咪正版,個男人話係,咪買左番去
點知番到去開盒先發現,除左d上色有問題,d手腳又鬆既,仲有d配件有d係有小小損爛既
都唔知隻野到底係真定假既

另外請問大家,有冇咩方法處理?
我諗就算攞隻野番去佢都唔會退貨,但咁樣比人昆左298蚊,真係有d唔甘心
回復

雖然我冇留意店舖咩位置之類
但係地庫的確有一間店賣既野真係好貴
佢地店入面好多CD 雜誌同畫冊
好似叫日本流行唔知咩 類似呢個名
回復 支持 反對

所以有時平小小都還可以,平太多就真係覺得奇。
下次小心啲啦,多謝你話比我地知有間黑店啦!!!
回復 支持 反對

雖然我冇留意店舖咩位置之類
但係地庫的確有一間店賣既野真係好貴
佢地店入面好多CD 雜誌同畫冊
好似叫日本 ...
weasel乂銘 發表於 24-7-2014 03:32

呢間野同橫X都好似係同一個老闆專賣假野

而我講個間應該係賣日本個邊唔要既"瑕疵品"
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

去信和淨係睇唔會買lo
回復 支持 反對

N年先去一次.我習慣去拍賣網睇下D價先(平均係幾錢)
去到再睇下價錢...
回復 支持 反對

平野無好野
都好既 樓主做白老鼠
回復 支持 反對

今日去信和地庫(最低個層)有間賣牒既黑店有雪初音2014ver賣 (格仔鋪附近)
補充:間野主要賣BLUERAY ...
零絕 發表於 24-7-2014 02:52

人地話正版......不過係正版的山寨貨....
便宜很少會出現在正版的Figure中的.....

便宜的  人家應該會說是廠版...(正版但上色或其他缺憾
回復 支持 反對

人地話正版......不過係正版的山寨貨....
便宜很少會出現在正版的Figure中的.....

便宜的  人家應該會說 ...
iwasborntoo 發表於 24-6-2015 16:36

果間係自稱台灣 藍光正版既

老實講,咁既質素

衰小小講,下載BT仲好過啦
回復 支持 反對