打印 上一主題 下一主題
收起左側

真係唔講都唔知

屎都比你嚇到咇埋出黎
H20_希古恩 發表於 1-8-2014 20:06

唔係要你信。
唔係要你驚。
係想你思考。
回復 支持 反對

點解唔回我既><
回復 支持 反對

都係推測
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

唔明來龍去脈
神仙係邊個?
simonAQAQA 發表於 13-8-2014 01:17

「神仙」從事軍工科技生意,曾經帶過幾部軍工電腦上網台做介紹,亦有向觀眾販賣過幾部舊型號的軍工電腦。
詳細講解過政府監控的手法。略略講釋過中國D軍備有幾廢。所以到真係打起仗上黎,大家都心中有數。
當然我自己就覺得共慘黨D總理聰明的話,就會做第二個戈巴卓夫,咩仗都唔打,拎住D錢過埋下半世。咁做的話會社亦都會考慮放佢地一馬。

重點就係會社會員遍布全球各地和各行各業, 他們分別做武器生產/軍工產業/醫療器材和用品/醫藥研發/
能源/教育/金融/娛樂/建築/電腦和科研及管理國家政府等等,所以神仙係可以接觸到會社成員。而且接觸過會社的長老。
所以佢比一般人知道得更多
解釋過會社的NEW WORLD ORDER
一些不為人知的登月任務。

根據「神仙」描述,會社的長老係世上少數能夠完全開啟松果體的人。
而長老透過D連「神仙」都唔知點形容的奇怪的方法,帶「神仙」睇到未來。

根據新的爆料POST「神仙」話長老帶佢睇到唔知WW3咁簡單。因為WW3中/後期,有D衰仔用左核彈。
而新型核彈的威力比網上面睇戈D核測試更強大。除左殺更多人之外。能夠製造一個維持更耐的蟲洞。
其實核爆戈陣外部會膨漲,但內部會收縮,並製造蟲洞。只不過舊核彈製造的蟲洞維持得好短時間。

然後有D不懷好意的外星人透過蟲洞走出黎侵略地球。到時人同人打到天昏地暗,重要同D外星人打。

Subject: 宇宙移民大 Picture
http://hkgalden.com/view/170639/page/20/highlight/

《山城搜奇》ep55-國際神秘組織學說 主持:卓飛, 劉六 嘉賓:Feel (神仙)
http://www.tudou.com/programs/view/aa3x_Qj3FQo/
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 16# simonAQAQA
神仙咩國家人?
唔知佢咩國藉。

佢接觸共濟會?   
會社長老帶佢睇到未來
唔知算唔算接觸。
回復 支持 反對