收起左側

唔該大家請入 ! 幫在下尋找一位DSE考生 ~

大家好 ~ 在下雖然係可以話完全無線索,但我都想嘗試搵一位曾經係13-14年係 TuenMun "釋慧文中學" 應考過DSE中文口試既"女"同學 ~ 唔該 你 認為以下資料符合我搵既對象的話 , 唔該比佢/你既Facebook我睇下 or 係到比多D details 我 '右或者' 再唔係用電話聯絡都 ok !!  ~ 請大家耐心睇哂我成個Post ~ 唔該哂 !     歡迎將我講既野Share到你所認識既人既 FB/IG/twitter/微博/Whatapp/Line/Wechat ~ 通通咩野都得 ~

詳細資料如下:

名字:N/A
她就讀學校:N/A
考試地點:釋慧文中學(位於TuenMun大興北附近)
試場編號:S2102
應考試卷:卷4(口試)
應考日期: 18 March 2014 (tuesday)
應考時間: 5:00 p.m.
入準備室需時:大概記得係 第1輪 or 第2輪 好快就入左去 ~
應考lebal:唔記得左咩色 ~
應考官印象:1男1女 ( 男個位阿sir有帶眼鏡,有D似蕭源,女個位考官就唔太記得)

同房應考人分類: 2男 (我係"5"號同學,另一位無帶眼鏡既係"4"號)  +  3女( 其中有一個就係我想搵既女同學)

點印象: 個位女同學係"1"號同學(黑框眼鏡,大概記得係長既黑髮,身高大概160-169左右)

應考題目:{黃香扇枕溫衾,卧冰求鯉,木蘭代父從軍}

結尾時候: 3號女同學收尾

離開應考試場: 個位1號女同學係大門口望到佢 2個friend就跑左過去佢地2個到~
應該有搭輕鐵黎&走 ~

重點字眼 係咁多 .o.

再次重申:"1"號同學係重點 ~ 唔該大家有類似符合以上資料既 朋友 or 當中就係你認識既人 ~ 希望你可以聯絡方式留低比我 ~
再次感謝! 各位有耐心睇哂成個post ~ Thanks a lot !
回復

算啦 係DSE搵女仔呢D野冇機會架啦.

出到去仲多機會比你識啦.
回復 支持 反對

多數都搵唔返
有啲大海撈針
若然你的故事係鐘意人,唔緊要,日後唔想再錯過,下次把握機會
當一個人生小經驗
回復 支持 反對

OK ~ 就當一個人生小經驗 ~ 多謝樓上2位回應 ~
回復 支持 反對

入左u慢慢識啦!
回復 支持 反對