打印 上一主題 下一主題
收起左側

(火都黎)真心嬲ED咩野人黎?做人做到咁?

[color=Red] 係到講D咁GE野 你地開能5仲意 但各位 我真係好嬲 SOR 如果可以就睇洛去  幫我分享下
有一次 佢就叫我借比佢 咁岩 果日我又無野要買 就比左60文佢 佢同我講話 聽日比我
知後一日拖一日 拖左2個月 都5行還 佢就同我講無錢點還比你呀 有先還啦 (60文 5係話好多 只係借完錢要還E個道理人人都知) 有對話 如下圖
張圖我5會打格仔

係WST對話雖然少 但佢係有錢但5行還 仲要講到打哂咁 由佢拖我果日開始 日日都睇到佢 食野日日食 放學食 係學校都食 當你30文 你2人都還哂啦 仲要同我講無錢點還 ED咁GE人真係 點解當日明知係咁都會信佢 如圖 佢成日交收買佢想要GE野 成日都買 但都係5行比我 )圖有(仲要講係呀 今日6點交收 講到我係有錢呀 5還比你吹咩 咁 難5知佢係學校咁少朋友 仲意佢  仲要話我雙面? 你有錢5行還我仲5嬲咩 仲要咁講野

交收 一早比左錢 一早入左? 點早都5早得過我借錢比你果日呀(面交) 仲要有錢去今個星期動漫展 無錢比我 仲有如圖  (其實 今日我地學校就放假 所以我D同學就約左好多人今日去唱K 同食野果D  重點係 條**都去 當你唱K食野 車錢 玩果D 200$呀 都有60文還呀 仲要同我講無錢還 如圖我有FD 係FB PO的合照 我FD的椒我CUT了走 所以 E個就係條友

點解做人可以做到咁  係學校知前同佢講過 我叫佢還錢啦 佢;無錢點還你87?
   大家睇左咁多 真係5好意思 我係到罵人 而5係吹水 SOR
手機54057299 住止 油塘同彩雲  FB:https://www.facebook.com/cookies.milk.58?pnref=lhc
各位 幫我分享下啦
回復

此帖僅作者可見

此帖僅作者可見

此帖僅作者可見

頭像被屏蔽

此帖僅作者可見

此帖僅作者可見

此帖僅作者可見