收起左側

[商團討論] 【巨商小小攻略】更新日期:2015年月13日(細佬已轉日巨)

2015年3月26日更新:新加回血兵/任務(要晚D,太長),各細節
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
首先,你睇多次我份報紙先再講-.-
我係話.有D GAME好難勁.你擺一大錢落去.依然係比怪物虐.比隊友雷.根本不能靠一人之力打怪.
你要擺2大堆錢落去先有小小甜頭/成果
巨商就唔同.好易勁.但冇趣味.好似死路咁-.-
裝備200/以下果D都係垃圾.堅係得封書值錢.其他跌到PK.220都好D.有小小睇頭.
巨商有個好處係.價格恆定.我唸200都唔會跌住
不過巨商認真冇趣味-.-D野重複做.一隻主力.其他吸經企定定 完全好似冇用咁.係米做挑夫/谷戰用? 打D怪又係果D怪.
姐係成期.都係果隻主力.其他兵吸.吸爆換裝放倉. 又係打果堆怪=.=
1隻主力 1隻補魔 1隻放完回血就冇用.不如3合1.1隻打晒算啦-.-巨商D梗一早窮晒
其實,擺錢玩ONLINE根本ON9+M體質.好多GAME都炒短期.
堅係有錢果D都唔會玩
回復 支持 反對

巨商當年超多bug, 特別是對戰場
回復 支持 反對

回復 43# tinghei

家下我唔清楚,有既講順便講埋-0-好似都虎有,同埋有錯/有野加請指出-0-
回復 支持 反對

睇到眼都花 樓主好有心機
回復 支持 反對

回復 45# 希嵐XD

先感謝你-0-有咩野可以加入去/有錯請指出-0-
回復 支持 反對

即將加入頂怪兵..近排忘,需時正理SOR
回復 支持 反對

2015/3月/28:加入左一半頂怪兵,太長要慢慢加入去SOR=-=
回復 支持 反對

29日更新!加入頂怪兵,任務再搞搞
回復 支持 反對

讚~繼續繼續
回復 支持 反對