收起左側

[商團討論] 巨商執笠後備方案

比吾比移民
最重要有冇的吸金

其實當年台巨  有機會合併在商3的
不過當時台灣玩家強烈反對 最後不了了之

最後商3> 給了大陸巨商合併
回復

依家巨商情況同亞視情況一樣 總之靜觀其變 或者7月31日去圍住巨商 包圍佢都得 上新聞

無良巨商呃玩家金錢 臨汁前數星期都要出封書/福袋掠8萬幾現金
回復

依家巨商情況同亞視情況一樣 總之靜觀其變 或者7月31日去圍住巨商 包圍佢都得 上新聞

無良巨商呃玩家金錢  ...
C小旋風 發表於 30-5-2015 02:20

我覺得冇咩用.. 覺得佢地出完公告就等時間到.. GG..
回復

我覺得好多人用時間用心血去玩 真係好慘

蝕錢蝕時間蝕心機 大佬你估250級真係好易 有D人嘔心瀝血去完全創改真係令人佩服

至於外掛升250級 佢地都用自己會被人封既風險去搏250級 我又唔會理人 總之都係傾計姐
回復

點解有D人會知巨商續唔到約既 係邊睇架=)
回復

點解有D人會知巨商續唔到約既 係邊睇架=)
C小旋風 發表於 30-5-2015 02:33

估唔到無玩咁耐望一望就見到要執上線回憶下先 (我係第14位
回復

無良巨商呃玩家金錢  ...
C小旋風 發表於 30-5-2015 02:20 AM

我相信最多都係賠償點數 , 但要看你們有幾多人馬 , 還有事先通知傳媒
anyway , 黑橘這臭名風摩港台 , 我慶幸及早離開了巨商 , 但同時懷念昔日攻城日子的巨商

我還有朋友在玩 , 關服前還利用抽封書再騙一筆 , 作為營運者有欠道德 , 最少都返回該次花費的點數作賠償 , 此乃個人見解

ending , 巨商以遊戲的確不錯 , 雖則無玩很久 , 確是我一個回憶 , 但代理商黑橘近幾年倒了不少優良的遊戲 , 尤以龍之谷 FEZ 那些拿過遊戲大獎的都迅速倒下

這家公司/劉胖 眼中除了錢就只有錢了嗎 , 一家公司只以學歷為優先入職 , 但某些領域的專才 全是庸才 , 連客服都是一班無熱誠的 , 只是每天捱鬧的傢伙 , 你他......媽的黑橘趕快連遊戲公司都倒下 以免唯禍人間
路人甲乙丙丁上 應該很少人記得我了 逃
回復

回復 51# kafu1234

台巨無email聯絡唔到, 港巨唔會再理我地, 即係唔洗諗合併過去 ~
回復

回復 57# anneva

點會唔記得,冇記錯係富甲天下
回復

回復 54# C小旋風

對我黎講十幾年嘅心機先係最重要...
Btw,想當年商2都有圍袋爛橙小勝利,話說當年响朵戰計錯分定唔知有人用外掛,我地最終踩上爛橙推翻結果
回復