收起左側

[商團討論] 52網致香港橘子公司的信

其實危害最大我覺得系收GAME錢,冇人收GAME錢,掛佬賺唔到HKD仲搞外掛做乜。而冇人收GAME錢,個個買點,黑橙賺到錢,自然樂意開SER俾大家玩。基本玩咁多免費網GAME,最後搞死個GAEM就系賣GAME錢同買GAME錢既。
回復 支持 反對

其實危害最大我覺得系收GAME錢,冇人收GAME錢,掛佬賺唔到HKD仲搞外掛做乜。而冇人收GAME錢,個個買點,黑 ...
tottitt 發表於 1-6-2015 12:20

有d外掛唔係為賺hkd的
有d根本係玩家黎,d掛係打道具→賣巨幣→買點品/神裝

有d外掛係為升LV

原因唔止一個...所以真係要好有定力拒絕誘惑,唔好話見人DO自己又DO
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

唔好傻啦,港巨個個都250外掛兵,過千,過萬億外掛錢,仲有人用外掛升正身成隊250,諗下都知冇可能轉D資料去第二個SER啦,接港巨資料同自殺冇分別,真係等執粒
仲有D咩有限度保留資料,咁大工程,仲要接收完班難民都未必有著數,啋你都o.n.9啦
回復 支持 反對

先唔好提佢同外掛有無關係
單單佢整52巨商網已經係極大既貢獻
無52點玩巨商? ...
henryns 發表於 31-5-2015 19:36

你應該係比較新既玩家,好耐之前台灣玩家藍色鎮魂曲都有個巨商網,不過呢條友心胸狹窄,比人批評下話佢個頁面彈D歌出黎騷擾到人就老羞成惱一下就關閉曬成個網,可見佢並非一個做大事既人
回復 支持 反對

大陸巨入侵了港巨後,出現了商3...
現在要入侵台巨,沒有將來...
回復 支持 反對

點都好 多謝公公幫玩家們道出心聲同send信去爛橙(雖知於事無補)
唔知道有冇回信呢? 我想知爛橙點答  對十幾年巨商既回應同感想
回復 支持 反對

回復 34# 權狗

你咁講就錯...我都有收錢玩....咁點解唔係HKD50=1000M時死.....攪到依家....先死....就係我次次上來....睇到D價錢變唔我唔知....點唔收錢玩好...有廠人事....以前......又10蚊...到依定都係10蚊........搵錢小好....自然有人收錢......有人放錢.....同做收買佬個D白痴......平收到不知所謂...放比人時起碼搵到.....幾千萬....咁仲有新手玩嗎....
回復 支持 反對

你抽d伏袋,花錢如流水,你就明白,難道黑橘將封書當黃金咁賣沒錯嗎?
回復 支持 反對

價係人定,250兵你升一個月內KO,吸經,半年或者年幾2年,
你地到而家仲唔明咩,,物價通脹係佢班人搞成,我比人封NAKUZ AC都要講
成件事都係你班**做成,無你班**,港巨唔會出埋D咁撚貴既野
而家D人閑閑地個AC有成千幾2000E,什至係10000億,你話邊個做成

10年前港巨根本無D呢D情況,咁何況而家既日巨,好少人手上有既錢好似港巨,賣巨錢同賣點已經變左同等,你話荒唔荒謬先。而家仲有D人仲叫人將港巨數據轉去台灣,呢樣只係比班垃圾不良玩家有機可入,仲有比壓力台巨,你叫大陸土豪接收我接受到,因為佢地大把水,你叫台巨,你玩死人地炸,**
回復 支持 反對